Ротационни лазери Cimex - цени - Mashini.BG

Ротационни лазери Cimex - цени - Mashini.BG
Ротационен лазерен нивелир CIMEX HV500R/ 600 м
ПРОМОЦИЯ
-22%

Ротационен лазерен нивелир CIMEX HV500R/ 600 м
0.00 (0)

Нивелир лазерен 635nm 600 об./мин.

Ротационен лазерен нивелир CIMEX HV500R/ 600 м Ротационние лазерен нивелир се характеризира с висока точност, голям работен обхват, богата...

Марка: Cimex Модел: HV500R Кат. №: MS43923 Арт. №: HV500R
Ротационен лазерен нивелир CIMEX H500R/ 300 м
ПРОМОЦИЯ
-17%

Ротационен лазерен нивелир CIMEX H500R/ 300 м
0.00 (0)

Нивелир лазерен 600 об./мин 635nm

Ротационен лазерен нивелир CIMEX H500R/ 300 м Ротационните лазерни нивелири се използват основно при необходимост за задаване на ниво на...

Марка: Cimex Модел: H500R Кат. №: MS43922 Арт. №: H500R
1 - 2 от 2 резултата

CIMEX е търговска марка за професионална строителна техника и лека механизация. В България, продуктите с марката CIMEX се предлагат от началото на 2013 година. За този период, на качеството на продуктите с марка CIMEX са се доверили над 12 500 клиента. Клиенти на Симекс са ВиК дружества, строителни фирми, кабелни оператори, фирми специализирани в инфраструктурното строителство и много други.

 

Към настоящия момент, продуктовата гама на Симекс включва - професионални машини за обработка на бетон, компактиране, рязане, шлайфане, полиране, отводняване, къртене, пробиване, заваряване, отопление и много други.

 

Машини с марка CIMEX, които  може да намерите са професионални трамбовки, виброплочи, пердашки за бетон, водни помпи, генератори за ток, диамантени дискове,отрезни маси и много други строителни машини.

 

От началото на месец септември 2016 година, на разположение на техните клиенти е новоизграденият търговско-сервизен комплекс със складова база.

 

Машини с марка CIMEX, които може да закупите от MASHINI.BG са: Безвъздушни машини за боядисване Cimex, Аварийни генератори за ток Cimex, Водоструйки и пароструйки Cimex, Дренажни помпи Cimex, Обработка на тръби Cimex и много други.

Ротационните лазери са измервателни уреди, които разпространяват лазерен лъч с висока скорост, като по този начин се създава оптична илюзия за 360-градусова равнина. Ротационни лазери се използват за даване на ниво при строителни дейности, монтаж на окачен таван, монтаж на гипсокартон, даване ниво за зидария и много други дейности. Рото лазерите са подходящи за работа както в затворени пространства, така и на открито.

 

MASHINI.BG предлага голямо разнообразие от ротационни лазери. При нас ще намерите машини от най-висок клас, които разполагат с функция за хоризонтално и вертикално самонивелиране. Предлагаме ротационни лазери с червен диод или зелен лъч за по-добра видимост при работа на открито. При нас може да откриете също и приемници за ротационни лазери. Приемниците за ротационни лазери са с изключително голям диапазон на приемане, който може да достигне до 400 метра, както и с голяма площ за приемане на лъчите за бързо откриване на лазерната линия.

 

Ротационните лазери намират приложение при различни строително-монтажни дейности, вътрешни и довършителни ремонти, монтаж на мебели и оборудване, селскостопански дейности, складови монтажи и много други.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title