За нас

Mashini.bg е новосъздаден и бързо развиващ се сайт за машини в България, с тенденция да стане най-големият сайт за онлайн покупки на машини, техника и консумативи за тях.. Ние Ви даваме възможност да се сдобиете с машината, от която се нуждаете на най-добра цена, лесно, бързо и удобно.

Предимството на онлайн търговията е лесната достъпност и възможността за поръчки от всяка точка на България. Стоките се доставят с куриери или се закупуват на място от нашия адрес, след предварителна заявка. Ние ще организираме доставката на Вашата пратка до дома Ви в удобно за Вас време.

Нашият сайт Ви предоставя подробно описание на предлаганите продукти и точна техническа характеристика, за да може да направите най-добрия избор. За по-добра представа имаме и Видео към всеки продукт, което показва как и за какво точно се използва машината. 

Продуктовата гама е богата, огромна и разнообразна. Част от машините, които предлагаме са : Къртачи, Бормашини, Перфоратори, Резачки за дърва, Генератори, Шлайфащи машини, Градинска техника, Заваръчна техника, Компресори, Водни помпи, Калорифери, Влагоуловители и много други.

В Mashini.bg непрестанно се добавят нови продукти. Постоянно разширяваме гамата си както с нови модели машини на утвърдени производители, така и с нови производители. Това прави Mashini.bg един от най-добрите и конкурентни сайтове  при търсенето и избора на машини и оборудване както за професионални цели, така и за всеки домашен майстор.

Разнообразието от над 200 марки, предлагащи своите богати гами от артикули Ви дава възможността за сравнение  както на цени, така и на по-добър продукт, отговарящ най-точно на всички Ваши критерии. В Mashini.bg ще намерите лидерите в производството на машини като Bosch, Sparky, Pramac, Makita, Raider, Dewalt, Metabo, Gardena  и много още.


Сайтът е разработен и поддържан от квалифицирани специалисти. За да задоволим всички изисквания на нашите клиенти, информацията за продуктите постоянно се актуализира и обновява. Ежеседмичните промоции и намаления Ви дават възможност да закупите машината, от която се нуждаете, на по-ниска цена.

Защо да изберете Mashini.bg:

1. Защото имате голямо разнообразие от продукти, марки и производители
2. Защото получавате най-добрите цени
3. Защото не губите ценно време в обикаляне по магазини, заводи или складове
4. Защото може да видите цялата информация за търсения артикул на едно място* (техническа спецификация, снимки, видео)

*Моля, обърнете внимание, че техническата характеристика, снимките и видеоклиповете понякога са примерни и могат да имат известни разлики с реалните продукти! Моля, уточнявайте всички параметри с нашите офис сътрудници!

За нас ще бъде удоволствие да Ви помогнем в избора на машина, консуматив или резервна част!

Лични данни
Парола
Бюлетин
Title