Препарати - цени - Mashini.BG

Препарати - цени - Mashini.BG

Почистващ препарат за килими и дамаски FARTOOLS 101880

Препарат за меки настилки ароматизиран 1 литър

Марка: FARTOOLS Модел: 101880 Кат. №: MS29828 Арт. №: 101880 Произход: Франция
14.00 лв.
Купи

Препарат RM 69 ASF, 20L

Марка: Karcher Модел: RM 69 ASF Кат. №: MS22200 Арт. №: 62954150 Произход: Германия
160.00 лв.
Купи
1 - 2 от 2 резултата

В категория препарати ще намерите почистващи и измиващи препарати за подове и настилки. Почистващите препарати почистват, освежават и ароматизират повърхносите, с които влизат в контакт. Почистващи препарати се използват за разграждане на петна, отстраняване на упорити замърснявания, мазнини и други замърсители. Могат да се нанасят директно върху замърсената повърхност или да се добавят към почистващи апарати.

 

MASHINI.BG предлага голямо разнообразие от почистващи и измиващи препарати. При нас ще намерите препарти за почистване на различни повърхности, като например препарат за почистване на килими, препарат за почистване на дамаски, препарат за почистване на мебели, препарат за почистване на теракот и много други. Предлаганите от нас почистващи препарати са съвместими за работа с различни подопочистващи машини и прахосмукачки за пране.

 

Професионалните почистващи препарати намират широко приложение при почистване на складове, бизнес центрове, офиси, търговски центрове, битови почиствания и много други.


Прочети още
Лични данни
Парола
Бюлетин
Title