VENTA - цени - Mashini.BG

Бетонобъркачка VENTA 180 l
0.00 (0)

VENTA BT180 е бетонобъркачка подходяща за смесване на различни разтвори-варови и циментови, и за разбъркване на цимент и други смеси. С пласмасов...

Марка: VENTA Модел: VENTA 180 l Кат. №: MS21397 Арт. №: VN 180 Произход: Италия Гаранция за частно лице: 12 месеца
1 - 1 от 1 резултата

VENTA е италианска компания, водещ европейски производител на строителни машини и оборудване. В продължение на повече от 30 години тяхната мисия е да предоставят на професионалистите на строителната площадка продукти с най-високо качество, намалявайки физическото усилие и постигайки по-високи резултати.

Строителна компания VENTA разполага с техническа база, в Италия с площ

над 12 000 м2 и административно битова и обслужваща база на 8 000 м2 .

 

Основната транспортна и специализирана строителна механизация на ВЕНТА се състои от: бетоновози, бетон помпи, хидравлична и пневматична техника, както и различни мозайкотъркачни, мазачески и многофункционални ударно-пробивни машини, намаляващи до минимум ръчните процеси в строителството.

 

Разширяването и модернизирането на VENTA по отношение на оборудването с товарни автомобили и специализирана механизация, наложиха и създаването на собствена база за ремонт, оборудвана с необходимия инструментариум.

 

Строителна компания ВЕНТА разполага с магазини и складове за продажба на строителни материали, свързващи материали, химикали, дървен материал, карбофлексови шайби и електроди, ел. материали, профилирана стомана, инструменти, крепежни изделия и други.

 

Машини с марка VENTA, които може да закупите от MASHINI.BG са: Обработка на бетон VENTA и други.

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title