SOLLEO - цени - Mashini.BG

Бормашина ударна Solleo 500W
0.00 (0)

Универсална бормашина за отвори в дърво, метал, пластмаса и зида 500W

Бормашина ударна Solleo 500W  е супер удобна и лесна за употреба. Предназначена е за пробиване на отвори в дърво, метал, пластмаса и...

Марка: SOLLEO Модел: 500W Кат. №: MS18317 Арт. №: 33494

Пистолет за горещ въздух Solleo 2000 W
0.00 (0)

Електроинстумент за горещ въздух 2000 W

Пистолет за горещ въздух Solleo 2000 W  може да се използва за размразяване на водопроводни тръби (без PVC). За монтаж и заваряване на...

Марка: SOLLEO Модел: 2000 W Кат. №: MS18315 Арт. №: 33498
1 - 2 от 2 резултата

SOLLEO е търговска марка с обещание за качество, носеща полза и стойност на продуктите произведени под този бранд. Фирмата е китайска и е с изграден положителен образ сред потребителите, откроява се на фона на своите конкуренти, като синоним на качество съчетано с модерни технологии. 

 

СОЛЕО продуктите са с потребителска стойност, която клиентите търсят поради доказано качество и достъпна цена. SOLLEO е марка без компромиси. Продуктите СОЛЕО са с постоянно разширяващ се асортимент, отговарящ на нарастващото потребителско търсене.

 

За SOLLEO устойчивост означава осигуряване на дългосрочния успех на компанията, като в същото време се опазват природните ресурси, от които зависят настоящите и бъдещите поколения. Затова СОЛЕО приемa екологията за двигател на иновациите. За SOLLEO всички аспекти на корпоративната социална отговорност са от особена важност.

 

Машини с марка SOLLEO, които може да закупите от MASHINI.BG са: Шлайфащи машини SOLLEO, Ударни бормашини SOLLEO, Рязане и кастрене SOLLEO, Режещи машини SOLLEO, Пистолети за горещ въздух SOLLEO и други.

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title