DRAPER TOOLS - цени - Mashini.BG

Комплект пневматична тресчотка 1/2 DRAPER TOOLS 52602
0.00 (0)

Пневматична тресчотка DRAPER TOOLS 150 об/мин

Комплект пневматична тресчотка 1/2 DRAPER TOOLS 52602 Пневматична тресчотка, идеална за повечето приложения в автомобилни работилници и...

Марка: DRAPER TOOLS Модел: 52602 Кат. №: MS19093 Арт. №: 52602 Произход: Великобритания Гаранция за частно лице: 24 месеца
1 - 1 от 1 резултата

Всички продукти на DRAPER идват с качество и надеждност, подкрепени от името Draper Tools. Тяхната гама включва инструменти за ентусиасти и за професионалисти. За да улеснят намирането на продукта, от който се нуждаете, Драпер тулс са създали няколко марки Draper. Всички марки предлагат качеството и нивото на обслужване и поддръжка, с които Драпер е известен.

 

Продукти на Draper Tools имат три различни нива на марка, тяхната професионална марка Draper Expert, следвана от стандартна Draper, след това марката за начално ниво Draper Redline. Всички те идват с гаранцията на Драпер тулс от компания, която се гордее с качеството на своите продукти.

 

Draper е основната гама от качествени инструменти, подходящи за използване от ентусиасти и търговци. Марката Драпер обхваща всички продукти на отдела. 

”Направи си сам инструменти”. 

Draper Expert е гама „Произведено за търговията“, включваща инструменти и продукти, създадени да отговорят на изискванията на най-взискателните професионалисти.

 

Машини с марка Draper Tools, които може да закупите от MASHINI.BG са: Пневматични инструменти DRAPER TOOLS и други.

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title