HECHT - цени - Mashini.BG

Електрически верижен трион Hecht 2035 2,0 kW
0.00 (0)

Електрическа резачка 2035 230 V

Електрически верижен трион Hecht 2035 е с мощност 2000 W е идеална за работа в дома . Благодаредне на електрическото задвижване е тих, не отделя...

Марка: HECHT Модел: 2035 Кат. №: MS21207 Арт. №: HECHT2035 Произход: Чехия Гаранция за частно лице: 24 месеца
1 - 1 от 1 резултата

Компанията HECHT MOTORS s.r.o., собственик на търговската марка HECHT е създадена през 1994 г. от непоколебими чешки собственици, които споделят същата визия.

 

Първите продукти под марката ХЕЧ били пуснати на пазара през 1998 г. След повече от 20 години портфолиото им се разширило бързо. Продуктите им гъвкаво отговорили на нарастващото пазарно търсене на висококачествени и иновативни градински технологии на разумни цени.

 

През годините HECHT се превърнали не само в най-големия специализиран доставчик на градински и енергийни продукти в Чехия и Словакия, но и в силен играч на пазарите в и извън ЕС. Компанията има филиали на HECHT в Словакия, Полша и Унгария. ХЕЧ разполага с около 600 служители в 4 държави.

 

Целта на ХЕЧ за бъдещето е да предложат повече висококачествени гами от продукти с индивидуален подход към клиента, консултации на високо ниво със силен акцент върху продажбата и следпродажбеното обслужване, съответстващи на изискванията на 21-ви. век. Това се отнася не само за грижите за градината, електроинструментите и свободното време в градината, но и за новите бързо развиващи се сегменти на Green Line , като захранвани с батерии продукти за градина и работилница, електрически велосипеди, ATV и електрически мотоциклети.

 

Машини с марка HECHT, които може да закупите от MASHINI.BG са: Рязане и кастрене HECHT и други. 

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title