Поддръжка на климатици - цени - Mashini.BG

Поддръжка на климатици - цени - Mashini.BG

Какво представлява поддръжката на вашия климатик?


Периодичната профилактика на климатика представлява сервизно обслужване, което включва обстойна диагностика на вътрешното и външното тяло; почистване на вентилационните части, топлообменници, филтри и дренажна система; измерване параметрите на входния и изходния въздушен поток като температура, напор, шум; проверка на налягането в климатичната система; замерване на техническите показатели на климатика и консумирана мощност; преглед и допълване на количеството хладилен агент/фреон.

 

Защо е необходимо да извършвате периодична поддръжка?


Редовното почистване на филтрите на климатиците ви осигурява чист въздух и здравословна среда за вас и вашето семейство. Професионалното почистване на климатика ще предотврати евентуални повреди, предизвикани от натрупан прах, плесени и други нечистотии. Освен това, ще подобри значително работата на вашия климатик, ще ви снабди с постоянен поток от чист въздух и ще удължи живота му.


Колко често трябва да се прави профилактика на климатика?

 

За да повишите енергийната ефективност, както и да намалите разходите си за електроенергия, е необходимо да извършвате поне два пъти годишно профилактика на вашия климатик - преди отоплителния и преди охладителния период. Честотата на извършване на профилактика зависи от презназначението на самия климатик.
 

С помощта на нашия каталог можете да вземете арсенал от необходими инструменти, които ще направят грижата за вашия климатик удобна и безопасна.


Прочети още
Няма намерени продукти по зададените от вас критерии.
Лични данни
Парола
Бюлетин
Title