Инверторни електрожени Cimex - цени - Mashini.BG

Инверторни електрожени Cimex - цени - Mashini.BG

Инверторен електрожен CIMEX ARC200 200А
0.00 (0)

Заваръчна машина инверторна електроди 1.6 - 5.0 мм

Инверторен електрожен 200А   за MMA с опция за TIG заваряване, предназначен за работа с всички видове електроди за ръчно електродъгово...

Марка: Cimex Модел: ARC200 Кат. №: MS3654 Арт. №: ARC200

Инверторен електрожен CIMEX MMA250
0.00 (0)

Електрожен инверторен MMA250 230V

Инверторен електрожен CIMEX MMA250 Инверторен електрожен CIMEX  MMA250 предназначен за работа с всички видове електроди за ръчно...

Марка: Cimex Модел: MMA250 Кат. №: MS16980 Арт. №: MMA250

Инверторен електрожен CIMEX ARC160
0.00 (0)

Инверторен електрожен ARC160

Инверторен електрожен CIMEX ARC160 Инверторен електрожен 160А  за MMA с опция за TIG заваряване, предназначен за работа с всички видове...

Марка: Cimex Модел: ARC160 Кат. №: MS3751 Арт. №: ARC160
1 - 3 от 3 резултата

CIMEX е търговска марка за професионална строителна техника и лека механизация. В България, продуктите с марката CIMEX се предлагат от началото на 2013 година. За този период, на качеството на продуктите с марка CIMEX са се доверили над 12 500 клиента. Клиенти на Симекс са ВиК дружества, строителни фирми, кабелни оператори, фирми специализирани в инфраструктурното строителство и много други.

 

Към настоящия момент, продуктовата гама на Симекс включва - професионални машини за обработка на бетон, компактиране, рязане, шлайфане, полиране, отводняване, къртене, пробиване, заваряване, отопление и много други.

 

Машини с марка CIMEX, които  може да намерите са професионални трамбовки, виброплочи, пердашки за бетон, водни помпи, генератори за ток, диамантени дискове,отрезни маси и много други строителни машини.

 

От началото на месец септември 2016 година, на разположение на техните клиенти е новоизграденият търговско-сервизен комплекс със складова база.

 

Машини с марка CIMEX, които може да закупите от MASHINI.BG са: Безвъздушни машини за боядисване Cimex, Аварийни генератори за ток Cimex, Водоструйки и пароструйки Cimex, Дренажни помпи Cimex, Обработка на тръби Cimex и много други.

Инверторни електрожени за заваръчни дейности те се ползват в най-различни сфери и могат да бъдат захранени и от акумулатори с достатъчен ток. Инверторни електрожени са предпочитани поради възможността за полева работа захранени от мощен тягостен акумулатор. Бързи и лесни за работа те намираш широка употреба за бита и се водят полупрофесионална заваръчна техника. Предлаганите от нас инверторни електрожени са с много високо качество и от доказани производители.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title