Машини за рязане на стени Cimex - цени - Mashini.BG

Машини за рязане на стени Cimex - цени - Mashini.BG
Стенорезна машина CIMEX WCM800/ 6280W
ПРОМОЦИЯ
-41%

Стенорезна машина CIMEX WCM800/ 6280W
0.00 (0)

Машина за рязане на стени 260 rpm 800 мм

Стенорезна машина CIMEX WCM800/ 6280W Машината за рязане на стени е напълно автоматизирана, контролът на всички функции се осъществява...

Марка: Cimex Модел: WCM800 Кат. №: MS42942 Арт. №: WCM800 Произход: България Гаранция за частно лице: 24 месеца Гаранция за юридическо лице: 12 месеца
18840.00 лв. 11 100.00 лв.
1 - 1 от 1 резултата

CIMEX е търговска марка за професионална строителна техника и лека механизация. В България, продуктите с марката CIMEX се предлагат от началото на 2013 година. За този период, на качеството на продуктите с марка CIMEX са се доверили над 12 500 клиента. Клиенти на Симекс са ВиК дружества, строителни фирми, кабелни оператори, фирми специализирани в инфраструктурното строителство и много други.

 

Към настоящия момент, продуктовата гама на Симекс включва - професионални машини за обработка на бетон, компактиране, рязане, шлайфане, полиране, отводняване, къртене, пробиване, заваряване, отопление и много други.

 

Машини с марка CIMEX, които  може да намерите са професионални трамбовки, виброплочи, пердашки за бетон, водни помпи, генератори за ток, диамантени дискове,отрезни маси и много други строителни машини.

 

От началото на месец септември 2016 година, на разположение на техните клиенти е новоизграденият търговско-сервизен комплекс със складова база.

 

Машини с марка CIMEX, които може да закупите от MASHINI.BG са: Безвъздушни машини за боядисване Cimex, Аварийни генератори за ток Cimex, Водоструйки и пароструйки Cimex, Дренажни помпи Cimex, Обработка на тръби Cimex и много други.

Машините за рязане на стени са различни, за различните видове стени и материали на изработка.  Днес бетонните стени могат да бъдат реконструирани, изрязани по няколко начина: диамантено рязане; лазерно рязане. Машините за рязане с диамантени дискове ви позволяват да работите сравнително тихо, без да шумите прекомерно в сградите. Диамантно рязане се извършва от стенорези от различни видове, възможно е да се отреже отвор в бетонна стена с различно оборудване. По-модерна е технологията на лазерно рязане на бетонни конструкции чрез стенорез. До неотдавна оборудването беше само стационарно, доста тежко. Новите разработки на машините за рязане на стени дават ново оборудване на строителите, което значително увеличава възможностите, които улесняват работата на майсторите. В mashini.bg сме ви подбрали машини за рязане от най-висок клас, за вашите специфични нужди- тук ще намерите различни видове ръчни, електрически и акумулаторни машини и инструменти за строителството.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title