Влагоуловители Cimex - цени - Mashini.BG

Влагоуловители Cimex - цени - Mashini.BG
Мобилен влагоуловител / влагоабсорбатор CIMEX DH50
ПРОМОЦИЯ
-24%

Мобилен влагоуловител / влагоабсорбатор CIMEX DH50
0.00 (0)

Влагоабсорбатор CIMEX DH50-мобилен 50l

Мобилен влагоуловител / влагоабсорбатор CIMEX DH50 Влагоуловител / влагоабсорбатор - професионален , изсушител, предназначен за ежедневна...

Марка: Cimex Модел: DH50 Кат. №: MS16898 Арт. №: DH50
1555.00 лв. 1 188.00 лв.

Мобилен влагоуловител CIMEX DH90/ 1080W
0.00 (0)

Влагоабсорбатор 90 литра/ден 20-90 Rh

Мобилен влагоуловител CIMEX DH90/ 1080 W Принципът на работа на влагоуловителя (наричан още изсушител, влагоабсорбатор) се изразява в...

Марка: Cimex Модел: DH90 Кат. №: MS47008 Арт. №: DH90 Произход: България Гаранция за частно лице: 24 месеца Гаранция за юридическо лице: 24 месеца
1 - 2 от 2 резултата

CIMEX е търговска марка за професионална строителна техника и лека механизация. В България, продуктите с марката CIMEX се предлагат от началото на 2013 година. За този период, на качеството на продуктите с марка CIMEX са се доверили над 12 500 клиента. Клиенти на Симекс са ВиК дружества, строителни фирми, кабелни оператори, фирми специализирани в инфраструктурното строителство и много други.

 

Към настоящия момент, продуктовата гама на Симекс включва - професионални машини за обработка на бетон, компактиране, рязане, шлайфане, полиране, отводняване, къртене, пробиване, заваряване, отопление и много други.

 

Машини с марка CIMEX, които  може да намерите са професионални трамбовки, виброплочи, пердашки за бетон, водни помпи, генератори за ток, диамантени дискове,отрезни маси и много други строителни машини.

 

От началото на месец септември 2016 година, на разположение на техните клиенти е новоизграденият търговско-сервизен комплекс със складова база.

 

Машини с марка CIMEX, които може да закупите от MASHINI.BG са: Безвъздушни машини за боядисване Cimex, Аварийни генератори за ток Cimex, Водоструйки и пароструйки Cimex, Дренажни помпи Cimex, Обработка на тръби Cimex и много други.

Влагоуловителите представляват устройства, които служат за отнемане влагата от въздуха в помещението. Влагоабсорбаторите се използват за извличане на влагата от помещения и бързото изсушаване на строителни обекти, преди поставяне на паркет и обзавеждане, след боядисване, след наводнения, както и за премахване на излишната влага и конденз в зали с басейни, складове, картинни галерии и музеи, библиотеки и т.н.  С изключително мощния си компресор предлаганите от нас, влагоуловители, ефективно предотвратяват евентуални щети породени от влагата. Високата влажност е една от предпоставките за поява на мухъл и плесени по стените. Всички влагоуловители предлагани от mashini.bg са с доказано високо качество от водещи производители. Не се колебайте да ни позвъните, за да ви консултираме при избора на влагоабсорбатори за вас.

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title