Аксесоари за строителна техника Cimex - цени - Mashini.BG

Аксесоари за строителна техника Cimex - цени - Mashini.BG

ПРЕДПАЗНА МРЕЖА ОРАНЖЕВА DECOREX 5КГ 1МХ50М

ЗАЩИТНА И ОБЕЗОПАСИТЕЛНА МРЕЖА ЗА СТРОИТЕЛНО РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ

Марка: Cimex Модел: 1МХ50М Кат. №: MS26187 Арт. №: 28991
49.00 лв.
Купи

Тава за пердашка Cimex Т75

Аксесоар за пердашка 75см

Марка: Cimex Модел: T75 Кат. №: MS17007 Арт. №: Т75
174.00 лв.
Купи
1 - 2 от 2 резултата

CIMEX е търговска марка за професионална строителна техника и лека механизация. В България, продуктите с марката CIMEX се предлагат от началото на 2013 година. За този период, на качеството на продуктите с марка CIMEX са се доверили над 12 500 клиента. Клиенти на Симекс са ВиК дружества, строителни фирми, кабелни оператори, фирми специализирани в инфраструктурното строителство и много други.

 

Към настоящия момент, продуктовата гама на Симекс включва - професионални машини за обработка на бетон, компактиране, рязане, шлайфане, полиране, отводняване, къртене, пробиване, заваряване, отопление и много други.

 

Машини с марка CIMEX, които  може да намерите са професионални трамбовки, виброплочи, пердашки за бетон, водни помпи, генератори за ток, диамантени дискове,отрезни маси и много други строителни машини.

 

От началото на месец септември 2016 година, на разположение на техните клиенти е новоизграденият търговско-сервизен комплекс със складова база.

 

Машини с марка CIMEX, които може да закупите от MASHINI.BG са: Безвъздушни машини за боядисване Cimex, Аварийни генератори за ток Cimex, Водоструйки и пароструйки Cimex, Дренажни помпи Cimex, Обработка на тръби Cimex и много други.

Аксесоари за строителна техника са приставки за строителни машини лека механизация, които се сменят често, амортизират се при употреба или позволяват изпълнението на определени задачи. Съществува голямо разнообразие от аксесоари с разнородно предназначение – заглаждане на бетон, уплътняване на бетон, режещи дискове, кофи, подложки и много други.

 

MASHINI.BG предлага голямо разнообразие от аксесоари за строителна техника. При нас ще намерите подложки, наричани още тави за пердашки и перки за пердашка за бетон, които се използват за заглаждане и шлайфане на бетонови повърхности. Профили за вибромастар с различна дължина. Гъвкави валове и накрайници за вибратори за бетон. Кофи за телфер, които са незаменими при повдигане на насипни материали. Диамантени режещи дискове за рязане на различни материали. Подложки за виброплоча, които предпазват обработваната повърхност.

 

Аксесоарите за строителна техника са важна част от оборудването на всяка строителна площадка. Те спомагат за оптимална работа на строителните машини и разширяват обхвата им от дейности. Важно при избора на аксесоари за строителна техника е, да се вземе под внимание марката и модела на машината, с която ще ги използваме.


Прочети още
Лични данни
Парола
Бюлетин
Title