Двойни пердашки за бетон Cimex - цени - Mashini.BG

Двойни пердашки за бетон Cimex - цени - Mashini.BG

Двойна бензинова пердашка CIMEX Trowelmax 150/ 14 к.с

Машина за заглаждане и шлайфане на бетон ф 1560 мм 70 – 145 vpm

Марка: Cimex Модел: Trowelmax 150 Кат. №: MS39983 Арт. №: Trowelmax150 Произход: България Гаранция за частно лице: 24 месеца Гаранция за юридическо лице: 12 месеца
12 600.00 лв.
Купи

Двойна бензинова пердашка CIMEX Trowelmax 200/ 24 к.с

Машина за заглаждане и шлайфане на бетон ф 1900 мм 70 – 140vpm

Марка: Cimex Модел: Trowelmax 200 Кат. №: MS39982 Арт. №: Trowelmax200 Произход: България Гаранция за частно лице: 24 месеца Гаранция за юридическо лице: 12 месеца
19 800.00 лв.
Купи
1 - 2 от 2 резултата

CIMEX е търговска марка за професионална строителна техника и лека механизация. В България, продуктите с марката CIMEX се предлагат от началото на 2013 година. За този период, на качеството на продуктите с марка CIMEX са се доверили над 12 500 клиента. Клиенти на Симекс са ВиК дружества, строителни фирми, кабелни оператори, фирми специализирани в инфраструктурното строителство и много други.

 

Към настоящия момент, продуктовата гама на Симекс включва - професионални машини за обработка на бетон, компактиране, рязане, шлайфане, полиране, отводняване, къртене, пробиване, заваряване, отопление и много други.

 

Машини с марка CIMEX, които  може да намерите са професионални трамбовки, виброплочи, пердашки за бетон, водни помпи, генератори за ток, диамантени дискове,отрезни маси и много други строителни машини.

 

От началото на месец септември 2016 година, на разположение на техните клиенти е новоизграденият търговско-сервизен комплекс със складова база.

 

Машини с марка CIMEX, които може да закупите от MASHINI.BG са: Безвъздушни машини за боядисване Cimex, Аварийни генератори за ток Cimex, Водоструйки и пароструйки Cimex, Дренажни помпи Cimex, Обработка на тръби Cimex и много други.

Двойни пердашки за бетон - доста широка употреба намират в обработката на бетонови повърхности, песен бетон, шлайфане на бетон и дори полиране на бетон. Могат да бъдат използвани и за метене на под, за полиране на под и други рационални дейности чрез поставяне на тави. Двойна пердашка скъсява двойно времето за обработка на бетонови повърхности и шлайфане.


Прочети още
Лични данни
Парола
Бюлетин
Title