Обработка на тръби Raider - цени - Mashini.BG

Обработка на тръби Raider - цени - Mashini.BG

Поялник за PP тръби Raider RD-PW01 800W

Поялник за PP тръби Raider

Марка: Raider Модел: RD-PW01 Кат. №: MS13511 Арт. №: 123103
60.00 лв.
Купи

Поялник за PP тръби, 1000W, 6 глави, ø20-63mm RD-PW02 - Raider

Raider Поялник за PP тръби, 1000W, 6 глави

Марка: Raider Модел: RD-PW02 Кат. №: MS1745 Арт. №: 123104
70.00 лв.
Купи

Хидравличен тръбогиб Raider RD-HPB01

Хидравличен тръбогиб 12t 1/2

Марка: Raider Модел: RD-HPB01 Кат. №: MS4831 Арт. №: 300610
369.00 лв.
Купи

Поялник за PP тръби, 600W, 3 глави, Ø20-32mm MK-PW03 - Raider

Raider Поялник за PP тръби

Марка: Raider Модел: MK-PW03 Кат. №: MS1744 Арт. №: 076101
30.00 лв.
Купи
1 - 4 от 4 резултата

Марката Raider е собствен бранд на Евромастер Импорт Експорт ООД, позната и утвърдена на българския пазар от седемнадесет години. Разнообразието на машини с този бранд покрива практически целия диапазон дейности – строителство, дървообработване, металообработване, авто- и градинска техника. Предлагат и пълна гама съответни консумативи, съвместими не само с машините с бранд Райдър.

 

След успешния старт през 2000 година марката Raider, не е изменила на визията и мисията си, базирана на потребностите и очакванията на потребителите. Съобразно тях Райдър обновили асортимента си, достигайки по-високо технологично равнище.

 

Ценностите, на които се гради успехът на Raider са технологично качество, отговарящо на високи професионални изисквания, на разумна, достъпна и конкурентна цена, качество, на което клиентите се доверява и  стабилни, открити и честни отношения с бизнес партньори, производители и дистрибутор.

 

Машини с марка RAIDER, които може да закупите от MASHINI.BG са: Акумулаторни винтоверти Raider, Акумулаторни бормашини Raider, Бензинови монофазни генератори Raider, Бъркалки за строителни смеси Raider, Двор и градина Raider, Инверторни електрожени Raider и много други

Машини за обработка на тръби са строителна техника, която служи за различна обработка на тръби. Съществува голямо разнообразие от машини за тръби с различно предназначение – машини за рязане на тръби, машини за лепене на тръби, машини за нарязване на резби и други. Предлаганите от MASHINI.BG машини за обработка на тръби са разделени в следните категории:

 

Винтонарезни машини за тръби – Винтонарезки са ръчни или настолни машини за резбоване на тръби с различен диаметър.

 

Замразители за тръби – Машини, които замразяват тръбни системи, като по този начин позволяват работа по тръбите без да е нужно те да се източват.

 

Каналокопачи–тренчери – Каналокопателите са бензинови моторни машини за прокопаване на канали за тръби в земята.

 

Машини за лепене на тръби – Поялници и заваръчни апарати за слепване и сдвояване на тръби.

 

Огъване на тръби – Наричани още тръбогиб, тези машини позволяват огъване на тръби и профили от различни материали. Машините за огъване на тръби са най-често механични, но има и модели с електромотор.

 

Резачки за тръби – Специализирани машини и инструменти за рязане на тръби.

 

Тръборези и резбонарезни машини – Машини и инструменти за рязане на тръби и нарязване на резби.

 

 

Челно заваряване на тръби – Наричани още машини за челни заварки, те позволяват да се заваряват тръби и фитинги с различен диаметър.

 

Машините за обработка на тръби намират приложение при всички дейности свързани с обработка на тръби, като например: изграждане, поддържане или реновиране на тръбопроводни системи, битова канализация, газопроводи, водопроводи, парни инсталации и много други.


Прочети още
Лични данни
Парола
Бюлетин
Title