Заваръчни машини Cimex - цени - Mashini.BG

Заваръчни машини Cimex - цени - Mashini.BG

Телоподаващ апарат CIMEX MIG 250 Pvo
0.00 (0)

Комбиниран телоподаващ уред 230 ± 15%

Телоподаващ апарат CIMEX MIG 250 Pvo Телоподаващият апарат Cimex MIG 250 Pvo е с висок коефицент на полезно действие и е предназначен за...

Марка: Cimex Модел: MIG 250 Pvo Кат. №: MS17059 Арт. №: CIMEX MIG 250 Pvo

Заваръчен Генератор Cimex RTAXQ1
0.00 (0)

Генератор за заваряне RTAXQ1

ЗАВАРЪЧЕН ГЕНЕРАТОР CIMEX RTAXQ1 Заваръчният генератор CIMEX е машина за заваряване с електроди , оборудвана с директен постоянен ток от...

Марка: Cimex Модел: RTAXQ1 Кат. №: MS16948 Арт. №: CIMEX RTAXQ1

Инверторен електрожен CIMEX ARC200 200А
0.00 (0)

Заваръчна машина инверторна електроди 1.6 - 5.0 мм

Инверторен електрожен 200А   за MMA с опция за TIG заваряване, предназначен за работа с всички видове електроди за ръчно електродъгово...

Марка: Cimex Модел: ARC200 Кат. №: MS3654 Арт. №: ARC200

Инверторен електрожен CIMEX MMA250
0.00 (0)

Електрожен инверторен MMA250 230V

Инверторен електрожен CIMEX MMA250 Инверторен електрожен CIMEX  MMA250 предназначен за работа с всички видове електроди за ръчно...

Марка: Cimex Модел: MMA250 Кат. №: MS16980 Арт. №: MMA250

Инверторен електрожен CIMEX ARC160
0.00 (0)

Инверторен електрожен ARC160

Инверторен електрожен CIMEX ARC160 Инверторен електрожен 160А  за MMA с опция за TIG заваряване, предназначен за работа с всички видове...

Марка: Cimex Модел: ARC160 Кат. №: MS3751 Арт. №: ARC160
1 - 5 от 5 резултата

CIMEX е търговска марка за професионална строителна техника и лека механизация. В България, продуктите с марката CIMEX се предлагат от началото на 2013 година. За този период, на качеството на продуктите с марка CIMEX са се доверили над 12 500 клиента. Клиенти на Симекс са ВиК дружества, строителни фирми, кабелни оператори, фирми специализирани в инфраструктурното строителство и много други.

 

Към настоящия момент, продуктовата гама на Симекс включва - професионални машини за обработка на бетон, компактиране, рязане, шлайфане, полиране, отводняване, къртене, пробиване, заваряване, отопление и много други.

 

Машини с марка CIMEX, които  може да намерите са професионални трамбовки, виброплочи, пердашки за бетон, водни помпи, генератори за ток, диамантени дискове,отрезни маси и много други строителни машини.

 

От началото на месец септември 2016 година, на разположение на техните клиенти е новоизграденият търговско-сервизен комплекс със складова база.

 

Машини с марка CIMEX, които може да закупите от MASHINI.BG са: Безвъздушни машини за боядисване Cimex, Аварийни генератори за ток Cimex, Водоструйки и пароструйки Cimex, Дренажни помпи Cimex, Обработка на тръби Cimex и много други.

Как да изберем заваръчна машина?

На първо място, не разчитайте на внушителното тегло на предложеното устройство. Съвременните заваръчни машини имат два до три пъти по-малко тегло в сравнение с „тежки“ трансформатори. Килограмите, които съставляват теглото на заваръчната машина, са особено забележими при често придвижване от един обект на работа към друг – ако се очаква такова движение, тогава трябва да изберете най-лекото заваръчно устройство.

 

От коя мрежа ще се захранва заваръчното устройство? В производството най-често това е 380 V, в ежедневието – 220 V. Трябва да се отбележи веднага, че ако напрежението в мрежата е рязко, тогава е по-добре да изберете заваръчен инвертор, защото всяка друга машина за заваряване просто ще изгори.

Какъв метал ще бъде заварен? За цветни метали или чугун е необходим заваръчен токоизправител или заваръчен генератор, защото изисква постоянен ток. За заваряване върху тънък метал на каросерията на автомобила е по-подходящо полуавтоматично устройство. Заваряването на черния метал е приемливо с обикновен заваръчен трансформатор.

 

 

Заваръчен инвертор

Този заваръчен блок е изграден върху електрически вериги на транзистори. Принципът на неговата работа е следният: променлив ток от електрическата мрежа навлиза в токоизправителя (преобразуван в постоянен ток), след това в силовия модул, където постоянният ток отново става променлив, но с по-висока честота. Следващият етап е високочестотен трансформатор, откъдето изправеното напрежение се насочва към заваръчната дъга.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title