Моторни свредели Cimex - цени - Mashini.BG

Моторни свредели Cimex - цени - Mashini.BG

Бензинов двоен свредел за земя 4.0 к.с
5.00 (1)

Моторен двоен свредел CIMEX SV250 25 кг

Бензинов двоен свредел за земя 4.0 к.с Бензиновият двоен свредел CIMEX е предназначен за пробиване на дупки в земя за засаждане на овощни...

Марка: Cimex Модел: SV250 Кат. №: MS17024 Арт. №: CIMEX SV250 Произход: България Гаранция за частно лице: 24 месеца

Бензинов свредел за земя - 1,3 kW
0.00 (0)

Моторен единичен свредел CIMEX SV150 1,3 kW

Бензинов свредел за земя - 1,3 kW Бензиновият свредел CIMEX е предназначен за пробиване на дупки в почва с диаметър 100 или 150 мм. Подходящ...

Марка: Cimex Модел: SV150 Кат. №: MS17022 Арт. №: CIMEX SV150 Произход: България Гаранция за частно лице: 24 месеца
1 - 2 от 2 резултата

CIMEX е търговска марка за професионална строителна техника и лека механизация. В България, продуктите с марката CIMEX се предлагат от началото на 2013 година. За този период, на качеството на продуктите с марка CIMEX са се доверили над 12 500 клиента. Клиенти на Симекс са ВиК дружества, строителни фирми, кабелни оператори, фирми специализирани в инфраструктурното строителство и много други.

 

Към настоящия момент, продуктовата гама на Симекс включва - професионални машини за обработка на бетон, компактиране, рязане, шлайфане, полиране, отводняване, къртене, пробиване, заваряване, отопление и много други.

 

Машини с марка CIMEX, които  може да намерите са професионални трамбовки, виброплочи, пердашки за бетон, водни помпи, генератори за ток, диамантени дискове,отрезни маси и много други строителни машини.

 

От началото на месец септември 2016 година, на разположение на техните клиенти е новоизграденият търговско-сервизен комплекс със складова база.

 

Машини с марка CIMEX, които може да закупите от MASHINI.BG са: Безвъздушни машини за боядисване Cimex, Аварийни генератори за ток Cimex, Водоструйки и пароструйки Cimex, Дренажни помпи Cimex, Обработка на тръби Cimex и много други.

Моторни свредла се използват за пробиване на отвори в земята за най-различна цел от поставяне на колчета до поставяне на подпорни колове за огради. Пред ръчното изкопаване на дупки с доста по-широк диаметър, моторно свредло ще я изкопае с точният диаметър. Поради автономното си задвижване моторни свредла намират употребва навсякъде, дори и в полеви условия.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title