Фугиране на гипсокартон Cimex - цени - Mashini.BG

Фугиране на гипсокартон Cimex - цени - Mashini.BG

Машина за фугиране (базука) / полагане на лента на гипсокартон
0.00 (0)

Инструмент за фугиране-механизирано 2,8kg

Машина за фугиране (базука)  / полагане на лента на гипсокартон  Уредът за механизирано фугиране (базука) CIMEX DT135 е...

Марка: Cimex Модел: DT135 Кат. №: MS16903 Арт. №: DT135

Система за фугиране и шпакловане CIMEX DT-135-SYS
0.00 (0)

Уредът за механизирано фугиране и шпакловане 2.8кг

Система за фугиране и шпакловане CIMEX DT-135-SYS Уредът за механизирано фугиране CIMEX DT-135-SYS е предназначен за лесно шпакловане...

Марка: Cimex Модел: DT-135-SYS Кат. №: MS17065 Арт. №: DT-135-SYS
1 - 2 от 2 резултата

CIMEX е търговска марка за професионална строителна техника и лека механизация. В България, продуктите с марката CIMEX се предлагат от началото на 2013 година. За този период, на качеството на продуктите с марка CIMEX са се доверили над 12 500 клиента. Клиенти на Симекс са ВиК дружества, строителни фирми, кабелни оператори, фирми специализирани в инфраструктурното строителство и много други.

 

Към настоящия момент, продуктовата гама на Симекс включва - професионални машини за обработка на бетон, компактиране, рязане, шлайфане, полиране, отводняване, къртене, пробиване, заваряване, отопление и много други.

 

Машини с марка CIMEX, които  може да намерите са професионални трамбовки, виброплочи, пердашки за бетон, водни помпи, генератори за ток, диамантени дискове,отрезни маси и много други строителни машини.

 

От началото на месец септември 2016 година, на разположение на техните клиенти е новоизграденият търговско-сервизен комплекс със складова база.

 

Машини с марка CIMEX, които може да закупите от MASHINI.BG са: Безвъздушни машини за боядисване Cimex, Аварийни генератори за ток Cimex, Водоструйки и пароструйки Cimex, Дренажни помпи Cimex, Обработка на тръби Cimex и много други.

Машини за фугиране на гипсокартон са широко разпространени и желани за употреба след полагането на  гипсокартонните плоскости спомагайки за бързото и лесно фугиране. Машина за фугиране е тясно специализирана само за тази дейности, но не пречи да се ползва и за други фугиращи дейности.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title