Разпродажба Raider - цени - Mashini.BG

Разпродажба Raider - цени - Mashini.BG

Винтоверт за гипсакртон Raider RD-ES46

Електрическа отвертка 520W 1/4

Марка: Raider Модел: RD-ES46 Кат. №: MS2588 Арт. №: 073101
95.00 лв.
Купи

Къртач SDS+ Raider RD-HD04

Къртач Raider 850W 26mm

Марка: Raider Модел: RD-HD04 Кат. №: MS2179 Арт. №: 013111
170.00 лв.
Купи

Бормашина Raider RDP-ID32 400 W

Бормашина 10 мм самозатягащ патронник

Марка: Raider Модел: RDP-ID32 Кат. №: MS2087 Арт. №: 010134
63.00 лв.
Купи
1 - 3 от 3 резултата

Марката Raider е собствен бранд на Евромастер Импорт Експорт ООД, позната и утвърдена на българския пазар от седемнадесет години. Разнообразието на машини с този бранд покрива практически целия диапазон дейности – строителство, дървообработване, металообработване, авто- и градинска техника. Предлагат и пълна гама съответни консумативи, съвместими не само с машините с бранд Райдър.

 

След успешния старт през 2000 година марката Raider, не е изменила на визията и мисията си, базирана на потребностите и очакванията на потребителите. Съобразно тях Райдър обновили асортимента си, достигайки по-високо технологично равнище.

 

Ценностите, на които се гради успехът на Raider са технологично качество, отговарящо на високи професионални изисквания, на разумна, достъпна и конкурентна цена, качество, на което клиентите се доверява и  стабилни, открити и честни отношения с бизнес партньори, производители и дистрибутор.

 

Машини с марка RAIDER, които може да закупите от MASHINI.BG са: Акумулаторни винтоверти Raider, Акумулаторни бормашини Raider, Бензинови монофазни генератори Raider, Бъркалки за строителни смеси Raider, Двор и градина Raider, Инверторни електрожени Raider и много други

На вашето внимание, екипът от професионалисти на Mashini.bg ви в приготвил всякакви видове строителна техника и инструменти на разпродажба. За ваше удоволствие и удобство, днес изберете най-висок клас уреди, на най-достъпни цени. В серията за разпродажба на Mashini.bg ви очакват артикули, като водоструйни машини, гайковерт, косачка, ножици, пневматични уреди, пневматичен такер, екстракторна машина, моторни свредла и още много интересни предложения. Разгледайте нашите разнообразни оферти и направете вашият избор днес. Имайте предвид, че количествата на машините в разпродажба са ограничени и често се касае за единични бройки!


Прочети още
Лични данни
Парола
Бюлетин
Title