Прахосмукачки и парочистачки Dewalt - цени - Mashini.BG

Прахосмукачки и парочистачки Dewalt - цени - Mashini.BG
Прахосмукачка мокро-сухо DEWALT DWV901L 1400 W 30 литра
ПРОМОЦИЯ
-6%

Прахосмукачка мокро-сухо DEWALT DWV901L 1400 W 30 литра
0.00 (0)

Прахосмукачка за мокро-сухо почистване с 1400-ватова мощност и 30 литра вместимост

Прахосмукачка Dewalt модел DWV901L е професионална прахосмукачка с автоматично превключване м/у мокър и сух режим на работа Отговаря на прах...

Марка: Dewalt Модел: DWV901L Кат. №: MS9968 Арт. №: DWV901L

Прахосмукачка DeWALT електрическа за сухо и мокро почистване 1400 W, 4080 л/мин, DWV902M
5.00 (1)

Електрическата прахосмукачка за сухо и мокро почистване DeWALT DWV902M

Електрическата прахосмукачка за сухо и мокро почистване DeWALT DWV902M се използва за събиране на сух боклук и невъзпламеними течности на...

Марка: Dewalt Модел: DWV902M Кат. №: MS27806 Арт. №: DWV902M-QS Произход: САЩ Гаранция за частно лице: 36 месеца

Прахосмукачка мокро-сухо DEWALT DCV582 14,4/ 18 V/ 220 V
0.00 (0)

Прахосмукачка за мокро-сухо почистване с 300-ватова мощност и 7.5 литра вместимост

Прахосмукачката мокро-сухо на Dewalt модел DCV582 има мощност 300 W и вместимост 7,5 литра.Характеристики на прахосмукачката на Dewalt:1) здрав...

Марка: Dewalt Модел: DCV582 Кат. №: MS9972 Арт. №: DCV582 Произход: САЩ Гаранция за частно лице: 36 месеца
1 - 3 от 3 резултата

DeWalt Industrial Tool Company е американски световен производител на електрически инструменти и ръчни инструменти за строителната, производствената и дървообработващата индустрия, както и за домашни майстори.

Прахосмукачки и Парочистачки са мултифункционални универсални почистващи машини. Работят с електромотор и всмукват въздушна струя, като по този начин събират прах и други отпадъци. Прахосмукачките са широко разпространени машини за почистване. Има голямо разнообразие от прахосмукачки с различна мощност и приложение. Предлаганите от MASHINI.BG прахосмукачки са разделени в следните категории:

 

Екстрактори – Професионални машини за почистване на килими, дамаски и тапицерии.

 

Парочистачки – Професионални и полупрофесионални машини за почистване с пара.

 

Прахосмукачки за камини – Специално пригодени прахосмукачки за събиране на пепел. Снабдени са с дълъг накрайник и позволяват засмукване дори на все още гореща пепел.

 

Индустриални прахосмукачки – Мощни професионални машини. Подходящи са интензивни натоварвания. Повечето модели позволяват сухо и мокро почистване.

 

Прахосмукачки с воден филтър – Праховите частици преминават през воден филтър и се събират там. Не е нужно да сменяте или изхвърляте торбички. Почистването на филтъра е изключително лесно.

 

Стандартни прахосмукачки – Най-разпространените прахосмукачки. Непрофесионални машини, подходящи за битови нужди и почистване на дома или офиса.

 

Прахоуловители – Професионални машини, подходящи за съвместна употреба със строителни машини и инструменти. Намаляват замърсяването и разпръскването на прах и отпадъци при стройтелно-монтажни дейности.

 

Прахосмукачките и парочистачките са незаменими, когато става въпрос за почистване. Без значение дали ще почиствате дома си, офиса или строителната площадка. Предлаганото от нас разнообразие от прахосмукачки Ви гарантира, че ще намерите най-подходящата машина, за вашите нужди.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title