Работни лампи и прожектори Dewalt - цени - Mashini.BG

Работни лампи и прожектори Dewalt - цени - Mashini.BG
LED фенер DEWALT DCL040 18 V / без зарядно устройство и батерии/
Промо Септември
-8%

LED фенер DEWALT DCL040 18 V / без зарядно устройство и батерии/
0.00 (0)

Акумулаторен 18-волтов LED фенер със 110 лумена осветеност

LED фенера на Dewalt DCL040 работи с Li-Ion батерии на Dewalt, като дава осветеност 110 лумена. Лек, компактен и с подвижна глава, което го прави...

Марка: Dewalt Модел: DCL040 Кат. №: MS10488 Арт. №: DCL040 Произход: САЩ Гаранция за частно лице: 36 месеца
1 - 1 от 1 резултата

DeWalt Industrial Tool Company е американски световен производител на електрически инструменти и ръчни инструменти за строителната, производствената и дървообработващата индустрия, както и за домашни майстори.

Работни лампи и прожектори са изклчително универсални и предназначени за употреба, както в битови условия, така и в идустриални условия. Прожекторите намират широко приложение - при ремонти и липса на осветление, в градината, при нощен риболов, къмпинги, при ремонти в гаража и много други. Широката продуктова гама на mashini.bg ви предлага LED прожектори, работни акумулаторни лампи, инфрачервена лампа, енергоспестяващ профектор, преносим светодиоден прожектор и други. Освен силната светлина, друго огромно преимущество на съвременните модели фенери е, че са портативни, имат здрави корпуси с висока степен на защита, което си прави подходящи за употреба във влажни условия. Всички прожектори са с гарантирано качество на гарантирано ниски цени.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title