Рязане на строителни материали Dewalt - цени - Mashini.BG

Рязане на строителни материали Dewalt - цени - Mashini.BG
Акумулаторен циркуляр за бетон DeWALT DCS690N/ 54V
ПРОМОЦИЯ
-5%

Акумулаторен циркуляр за бетон DeWALT DCS690N/ 54V
0.00 (0)

Циркуляр за бетон/ зидария/ тухли без батерия и зарядно 230 мм 6600rpm

Акумулаторен циркуляр за бетон DeWALT DCS690N/ 54V Акумулаторния циркуляр е с мощен безчетков двигател, все едно работите на 220 V. Има 5...

Марка: Dewalt Модел: DCS690N Кат. №: MS44327 Арт. №: DCS690N
1391.00 лв. 1 325.00 лв.

Стойка DeWALT за отрезна машина за плочки D24000
0.00 (0)

Стойка DeWALT за отрезна машина за плочки D24000

Стойката за отрезна машина на фирма DeWALT (D240001-XJ) е предназначена за поставяне и закрепване на машината за рязане на плочки D24000 върху...

Марка: Dewalt Модел: D240001-XJ Кат. №: MS27903 Арт. №: 5035048145357 Произход: Германия
1 - 2 от 2 резултата

DeWalt Industrial Tool Company е американски световен производител на електрически инструменти и ръчни инструменти за строителната, производствената и дървообработващата индустрия, както и за домашни майстори.

Строителна техника за рязане на строителни материали са машини и инструменти за рязане на различни строителни материали – тухли, плочки, бетонни повърхности, асфалтова настилка и други. Машините за рязане на строителни материали се задвижват от електрически или бензинов двигател, който задвижва режещ диск или нож, който влизайки в контакт с обработваната повърхност я прорязва. Съществува голямо разнообразие от техника за рязане на строителни материали. Предлаганите от MASHINI.BG режещи машини и инструменти са разделени в следните категории:

 

Гилотини за павета и тухли – Гилотините за павета, наричани още преси или резачки за тухли и павета са механични инструменти за рязане на тухли, павета, камъни, керемиди и други.

 

Отрезни маси за плочки – Професионални електрически машини за рязане на теракот и фаянс. Отрезните маси за плочки се отличават с високата си производителност и дават възможност за прецизна работа.

 

Отрезни маси за тухли – Настолни отрезни маси за рязане на тухли. Мощни машини с висока производителност, който позволяват „мокро рязане“ за по-малко замърсяване при работа. Подходящи са за рязане на тухли, плочи, гранит, мрамор и други строителни материали.

 

Ръчни машини за плочки – Механични ръчни инструменти за рязане на плочки. Компактни, удобни и лесни за работа ръчните машини за плочки са подходящи както за професионалисти, така и за майстори любители.

 

Ръчни фугорези – Бензинови машини за направа на разрези в асфалтови или бетонови повърхности. Ръчните фугорези са по-компактни от фугорезите количка, поради което са подходящи за вертикални разрези в бетонни или тухлени стени, като отвори за врати, прозорци и други.

 

Фугорез колички – Професионални бензинови фугорези за прорязване на асфалтови и бетонови повърхности. Използват се за изрязване на фуги, канали за кабели и канализация, отвори за шахти и много други.

 

Машините за рязане на строителни материали са строителна техника, която намира широко приложение както при сградно строителство, така и при изпълнение на инфраструктурни проекти.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title