Акумулаторни отвертки Dewalt - цени - Mashini.BG

Акумулаторни отвертки Dewalt - цени - Mashini.BG

Акумулаторна отвертка с жироскопично действие DEWALT DCF680G2
0.00 (0)

Професионална акумулаторна отвертка за завиване и отвинтване на болтове/винтове

DeWalt DCF680G2 е мощен акумулаторен винтоверт , подходящ за работа в тесни пространства и за изпълнението на трудни задачи. Жироскопската...

Марка: Dewalt Модел: DCF680G2 Кат. №: MS10484 Арт. №: DCF680G2-QW Произход: САЩ Гаранция за частно лице: 36 месеца
1 - 1 от 1 резултата

DeWalt Industrial Tool Company е американски световен производител на електрически инструменти и ръчни инструменти за строителната, производствената и дървообработващата индустрия, както и за домашни майстори.

Акумулаторни отвертки е специализирана категория в която ще намерите богата гама акумулаторни отвертки на водещи марки ! Те са леки и удобни за работа иструменти. Като цяло те са задължителна част от инвентара на всеки домашен майстор. Отвертките са изработени да са с лек и компактен дизайн и намират широко приложение в строителството и бита. Предлагаме богата гама от отверки на водещи производители. Част от тях са окомплектовани с аскесоари и накрайници, други са с чупещо рамо, трети - с подвижна ръкохватка и др.. Акумулаторните отвертки са подходящи инструменти за завиване на болтове и винтове на труднодостъпни места, благодарение на предимството, че са с батерия (липса на кабел). 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title