Фрезоващи машини HiKOKI - Hitachi - цени - Mashini.BG

Фрезоващи машини HiKOKI - Hitachi - цени - Mashini.BG

Ръчна оберфреза HiKOKI - Hitachi M12VE 2000 W
0.00 (0)

Ръчна оберфреза HiKOKI - Hitachi M12VE 2000 W, 20 000 об./мин, ф 12 мм

Ръчната оберфреза модел M 12 V2 – марка HiKOKI-Hitachi, се отличава с прецизна настройка на дълбочината на потапяне и високи обороти на...

Марка: HiKOKI - Hitachi Модел: M12VE Кат. №: MS27832 Арт. №: M12VE-UTZ Произход: Япония Гаранция за частно лице: 24 месеца

Оберфреза HiKOKI - Hitachi M12V2/ 2000 W
0.00 (0)

Ръчна електрическа фреза 8000-22 000 об./мин ф 8-12 мм

Оберфреза HiKOKI - Hitachi M12V2/ 2000 W Електрическа ръчна оберфреза с мощност 2000 W и безстепенно регулиране на скоростта в границите...

Марка: HiKOKI - Hitachi Модел: M12V2 Кат. №: MS43664 Арт. №: M12V2-WSZ Произход: Япония Гаранция за частно лице: 24 месеца Гаранция за юридическо лице: 12 месеца
1 - 2 от 2 резултата

Основната дейност на HiKoki Holdings Co. е производство и продажба на електрически инструменти.

В резултат на непрекъснатото развитие на научноизследователската и развойна дейност и развитието на човешките ресурси, ХайКоки придобиват лидерство в основните технологии в свръхвисокоскоростните двигатели.

 

Преди всичко Koki Holdings се стреми да засили конкурентоспособността на настоящите си бизнес области и да изследва нови, но свързани области, за да гарантира позицията си на основен играч в индустрията.

 

HiKoki се ангажира да допринася за обществото чрез глобално предоставяне на иновативни продукти и услуги с висока производителност, високо качество и висока удовлетвореност на клиентите, които отговарят на нуждите на потребителите. В допълнение, ХайКоки напълно признават, че всяка компания е член на обществото и поставя като принцип не само да участват в честно и прозрачно корпоративно поведение, но и да положат най-добрите си усилия за постигане на наистина проспериращо общество чрез хармонизиране с околната среда и активно участие в дейности за социален принос.

 

Машини с марка HiKoki, които може да закупите от MASHINI.BG са: Режещи машини HiKOKI, Перфоратори HiKOKI, Къртачи HiKOKI, Електрически бормашини HiKOKI, Акумулаторни перфоратори HiKOKI, Акумулаторни бормашини HiKOKI и много други.

 

Фрезоващи машини са професионални и полупрофесионални електрически или акумулаторни строителни машини за обработка на различни материали. Фрезите работят с електромотор, който задвижва режеща глава, която отнема част от повърхността на обработвания материал. Съществува голямо разнообразие от фрезоващи машини, като предлаганите от MASHINI.BG фрези са разделени в следните категории:

 

Настолни фрезиНастолни машини за фрезоване на метал или дърво. Настолните фрези са масивни и стабилни. Отличават се с висока производителност и позволяват интензивни натоварвания.

 

Оберфрези – Универсални електрически машини за обработка на дървени материали и плоскости. Подходящи за профилиране, издълбаване на канали, отвори за панти и други.

 

Фрези за канали – Професионални ръчни машини за прорязване на канали в стени, тухли, бетон, плочи и много други.

 

Фрези за металМашини за фрезоване на метални елементи, рязане на метали, заглаждане на остри и режещи метални ръбове и други.

 

Челни фрези – Електрически или акумулаторни машини за обработка на дървени материали и плоскости. Челни фрези се използват за заглаждане на ръбове, скосяване, изрязване на отвори и много други.

 

Фрезоващите машини увеличават значително производителността при работа, поради което са сред най-предпочитаните машини за рязане и шлайфане. Те се използват при строително-монтажни дейности, в дърводелски цехове, в цехове за метал, в работилници, сервизи, при различни производства и много други.

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title