Прахосмукачки и парочистачки HiKOKI - Hitachi - цени - Mashini.BG

Прахосмукачки и парочистачки HiKOKI - Hitachi - цени - Mashini.BG

Прахосмукачка електрическа Hitachi RP300YDL/1000 W/ 210 bar
0.00 (0)

Машина за сухо и мокро почистване 3600 л/мин 30 л

Прахосмукачка електрическа Hitachi RP300YDL,1000 W Мощността на електрическата прахосмукачка е 1000 W, а дебитът - 3600 л/мин. Капацитетът на...

Марка: HiKOKI - Hitachi Модел: RP300YDL Кат. №: MS36501 Арт. №: RP300YDL-WAZ Произход: Япония Гаранция за частно лице: 24 месеца

Прахосмукачка Hitachi RP350YE - 3480 л/мин - 1.4 kW
0.00 (0)

Прахосмукачка Hitachi RP350YE - 35 л

Прахосмукачка Hitachi RP350YE - 3480 л/мин - 1.4 kW е професионална с голяма сила на изсмукване. Дебит: 3480 л/мин. Тегло: 9.7kg. Захранващо...

Марка: HiKOKI - Hitachi Модел: RP350YE Кат. №: MS4514 Арт. №: RP350YE-WAZ Произход: Япония Гаранция за частно лице: 24 месеца

Прахосмукачка за сухо и мокро почистване Hitachi RP250YDL/ 1000 W 25 л
0.00 (0)

Електрическа почистваща машина 3600 л/мин 210 bar

Прахосмукачка за сухо и мокро почистване Hitachi RP250YDL, 1000 W, 25 л Прахосмукачката има възможност за мокро почистване с автоматично...

Марка: HiKOKI - Hitachi Модел: RP250YDL Кат. №: MS36502 Арт. №: RP250YDL-WAZ Произход: Япония Гаранция за частно лице: 24 месеца
1 - 3 от 3 резултата

Основната дейност на HiKoki Holdings Co. е производство и продажба на електрически инструменти.

В резултат на непрекъснатото развитие на научноизследователската и развойна дейност и развитието на човешките ресурси, ХайКоки придобиват лидерство в основните технологии в свръхвисокоскоростните двигатели.

 

Преди всичко Koki Holdings се стреми да засили конкурентоспособността на настоящите си бизнес области и да изследва нови, но свързани области, за да гарантира позицията си на основен играч в индустрията.

 

HiKoki се ангажира да допринася за обществото чрез глобално предоставяне на иновативни продукти и услуги с висока производителност, високо качество и висока удовлетвореност на клиентите, които отговарят на нуждите на потребителите. В допълнение, ХайКоки напълно признават, че всяка компания е член на обществото и поставя като принцип не само да участват в честно и прозрачно корпоративно поведение, но и да положат най-добрите си усилия за постигане на наистина проспериращо общество чрез хармонизиране с околната среда и активно участие в дейности за социален принос.

 

Машини с марка HiKoki, които може да закупите от MASHINI.BG са: Режещи машини HiKOKI, Перфоратори HiKOKI, Къртачи HiKOKI, Електрически бормашини HiKOKI, Акумулаторни перфоратори HiKOKI, Акумулаторни бормашини HiKOKI и много други.

 

Прахосмукачки и Парочистачки са мултифункционални универсални почистващи машини. Работят с електромотор и всмукват въздушна струя, като по този начин събират прах и други отпадъци. Прахосмукачките са широко разпространени машини за почистване. Има голямо разнообразие от прахосмукачки с различна мощност и приложение. Предлаганите от MASHINI.BG прахосмукачки са разделени в следните категории:

 

Екстрактори – Професионални машини за почистване на килими, дамаски и тапицерии.

 

Парочистачки – Професионални и полупрофесионални машини за почистване с пара.

 

Прахосмукачки за камини – Специално пригодени прахосмукачки за събиране на пепел. Снабдени са с дълъг накрайник и позволяват засмукване дори на все още гореща пепел.

 

Индустриални прахосмукачки – Мощни професионални машини. Подходящи са интензивни натоварвания. Повечето модели позволяват сухо и мокро почистване.

 

Прахосмукачки с воден филтър – Праховите частици преминават през воден филтър и се събират там. Не е нужно да сменяте или изхвърляте торбички. Почистването на филтъра е изключително лесно.

 

Стандартни прахосмукачки – Най-разпространените прахосмукачки. Непрофесионални машини, подходящи за битови нужди и почистване на дома или офиса.

 

Прахоуловители – Професионални машини, подходящи за съвместна употреба със строителни машини и инструменти. Намаляват замърсяването и разпръскването на прах и отпадъци при стройтелно-монтажни дейности.

 

Прахосмукачките и парочистачките са незаменими, когато става въпрос за почистване. Без значение дали ще почиствате дома си, офиса или строителната площадка. Предлаганото от нас разнообразие от прахосмукачки Ви гарантира, че ще намерите най-подходящата машина, за вашите нужди.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title