Магнитни бормашини Dewalt - цени - Mashini.BG

Магнитни бормашини Dewalt - цени - Mashini.BG

Магнитна бормашина DeWALT 1200 W, 3.8 kN, DWE1622K
0.00 (0)

Двускоростна бормашина с магнитна стойка DeWALT DWE1622K за бързо, чисто и точно пробиване в метал

Двускоростната бормашина с магнитна стойка DeWALT DWE1622K се използва за бързо, чисто и точно пробиване в метал с боркорони с диаметър до 50...

Марка: Dewalt Модел: DWE1622K Кат. №: MS27857 Арт. №: DWE1622K-QS Произход: САЩ Гаранция за частно лице: 24 месеца Гаранция за юридическо лице: 12 месеца
1 - 1 от 1 резултата

DeWalt Industrial Tool Company е американски световен производител на електрически инструменти и ръчни инструменти за строителната, производствената и дървообработващата индустрия, както и за домашни майстори.

Магнитни бормашини са професионални и полупрофесионални ръчни машини за пробиване. Захранват се от електромотор, който задвижва въртяща се бургия, която пробива повърхността, с която влезе в контакт. Характерно за магнитните бормашини е, че са оборудвани с мощен електромагнит, чрез който могат да се захващат в различни позиции и по този начин осигуряват по-голяма прецизност при работа. Магнитните бормашини са идеални за пробиване на отвори в стоманени повърхности.

 

MASHINI.BG предлага изключително богат избор от бормашини с магнитна стойка, които са подходящи за пробиване както с бургии, така и с боркорони за ядково пробиване. Силният електромагнит позволява здраво и стабилно захващане на магнитната боркорона в различни позиции. Това осигурява изключителна стабилност при работа с машината и ще ви даде възможност за пробиване на прецизни отвори дори и в неудобни за работа позиции. Магнитните бормашини са изключително мощни пробивни машини. Професионалните модели предлага възможност за пробиване на отвори до 520мм.

 

Магнитните бормашини са инструменти за къртене и пробиване, които намират широко приложение на строителни обекти, при монтаж на конструкции, в работилници и сервизи, цехове за металообработка и много други дейности.  


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title