Ролетки и далекомери Nivel System - цени - Mashini.BG

Ролетки и далекомери Nivel System - цени - Mashini.BG

Ролетка Nivel System ST-20 /20 м./
0.00 (0)

Стоманена измервателна лента 20м.

Ролетка Nivel System ST-20 /20 м./ Серията от стоманени измервателни ленти на Nivel System са здрави, точни и удобни измервателни инструменти...

Марка: Nivel System Модел: ST-20 Кат. №: MS16099 Арт. №: ST-20 Произход: Полша Гаранция за частно лице: 24 месеца

Ролетка Nivel System ST-30B /30 м./
0.00 (0)

Стоманена измервателна лента 30м.

Ролетка Nivel System ST-30B /30 м./ Серията от стоманени измервателни ленти на Nivel System са здрави, точни и удобни измервателни...

Марка: Nivel System Модел: ST-30B Кат. №: MS16100 Арт. №: ST-30B Произход: Полша Гаранция за частно лице: 24 месеца

Ролетка Nivel System ST-50 /50 м./
0.00 (0)

Стоманена измервателна лента 50м.

  Серията от стоманени измервателни ленти на Nivel System са здрави, точни и удобни измервателни инструменти за всеки, който търси...

Марка: Nivel System Модел: ST-50 Кат. №: MS16110 Арт. №: ST-50 Произход: Полша Гаранция за частно лице: 24 месеца

Ролетка Nivel System ST-50 /50 м./
0.00 (0)

Стоманена измервателна лента 50м.

Ролетка Nivel System ST-50 /50 м./

Марка: Nivel System Модел: ST-50 Кат. №: MS16108 Арт. №: ST-50 Произход: Полша Гаранция за частно лице: 24 месеца
1 - 4 от 4 резултата

Nivel System е полска марка, която е символ на високо качество на измервателни уреди и аксесоари. Тяхната бизнес дейност е създадена през 2003 г. и оттогава се ръководи от опита, който натрупва чрез разработването, производството, доставката и сервиза на оборудване.

 

Марката Нивел Систем е с нас от 2003 г. Хиляди внедрени измервателни уреди, широка гама от доволни клиенти, развита дистрибуторска мрежа и специализиран сервиз правят продуктите на Nivel System едни от най-често използваните на строителни обекти.

 

Днес Nivel System е широка гама от измервателни продукти за строителство и геодезия, от популярни нивелири, теодолити, нивелири до лазерни измервателни системи, включително системи за управление на лазерни машини.

 

Приемайки продуктите на Nivel System, можете да сте сигурни, че избирате висококачествено оборудване, изградено на базата на надеждна измервателна технология. Продукти им носят висока функционалност, която отговаря на най-новите тенденции в индустрията. С Нивел Систем вашите правилни измервания са сигурни, а работата ви - бърза и точна.

 

Машини с марка Nivel system, които може да закупите от MASHINI.BG са: Измервателни колела Nivel System, Лазерни нивелири Nivel System, Лазерни ролетки Nivel System, Оптични нивелири Nivel System, Ролетки и далекомери Nivel System, Ротационни лазери Nivel System и други.

 

Ролетките са важен спътник при всяка ремонтна дейност. Различните видове ролетки, са необходими при различните видове дейности. От обикновените ролетки с метална лента в пластмасов корпус, през ултразвуковите ролетки и бързите лазерни ролетки до дигиталните далекомери.  В Mashini.bg представените ролетки са с полиамидното покритие на лентата предпазва от лесното и износване. Всички съвременни ролетки и далекомери имат подвижно прикрепване на куката за прецизност при вътрешни и външин измервания. С автоматично прибиране на лентата са и класическите ролетки. Удобството на стандартните ролетки идва от бутонът за стопиране и заключване на лентата. Разгледайте всички предложения на mashini.bg за измервателни уреди и направете най-добрия избор на най-добрите цени.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title