Измервателни колела Nivel System - цени - Mashini.BG

Измервателни колела Nivel System - цени - Mashini.BG

Измервателно колело (малко колело), M10
0.00 (0)

Измервателното колело NIVEL SYSTEM M10 представлява прецизен инструмент за измерване на пътища. Със здрав корпус изработен от алуминий и...

Марка: Nivel System Модел: M10 Кат. №: MS22465 Арт. №: M10 Произход: Полша Гаранция за частно лице: 24 месеца

Измервателно колело, M100
0.00 (0)

Измервателното колело NIVEL SYSTEM M100 е прецизен инструмент за измерване на пътища. Със здрав корпус изработен от алуминий и пластмаса. Колелото...

Марка: Nivel System Модел: M100 Кат. №: MS22467 Арт. №: M100 Произход: Полша Гаранция за частно лице: 24 месеца

Измервателно колело Nivel System М100
0.00 (0)

Измервателен уред-колело 1,1кг

Измервателно колело Nivel System М100 Измерва прави линии, криви и неправилни форми, оборудвани с механичен брояч, отчита разстоянието...

Марка: Nivel System Модел: М100 Кат. №: MS16101 Арт. №: М100 Произход: Полша Гаранция за частно лице: 24 месеца
1 - 3 от 3 резултата

Nivel System е полска марка, която е символ на високо качество на измервателни уреди и аксесоари. Тяхната бизнес дейност е създадена през 2003 г. и оттогава се ръководи от опита, който натрупва чрез разработването, производството, доставката и сервиза на оборудване.

 

Марката Нивел Систем е с нас от 2003 г. Хиляди внедрени измервателни уреди, широка гама от доволни клиенти, развита дистрибуторска мрежа и специализиран сервиз правят продуктите на Nivel System едни от най-често използваните на строителни обекти.

 

Днес Nivel System е широка гама от измервателни продукти за строителство и геодезия, от популярни нивелири, теодолити, нивелири до лазерни измервателни системи, включително системи за управление на лазерни машини.

 

Приемайки продуктите на Nivel System, можете да сте сигурни, че избирате висококачествено оборудване, изградено на базата на надеждна измервателна технология. Продукти им носят висока функционалност, която отговаря на най-новите тенденции в индустрията. С Нивел Систем вашите правилни измервания са сигурни, а работата ви - бърза и точна.

 

Машини с марка Nivel system, които може да закупите от MASHINI.BG са: Измервателни колела Nivel System, Лазерни нивелири Nivel System, Лазерни ролетки Nivel System, Оптични нивелири Nivel System, Ролетки и далекомери Nivel System, Ротационни лазери Nivel System и други.

 

Измервателни колела се ползват при измерване предимно на неправилни форми. С измервателно колело бързо и лесно ще измерите обли ъгли, малки шадравани с неправилна форма и много други. Поради леснотата за експлоатация те са предпочитани за полупрофесионални и дори битови нужди за измерване на площи. Всички измервателни колела предлагани от нас са с гарантирано високо качество от производителя и с гаранция.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title