Отрезни маси за плочки Makita - цени - Mashini.BG

Отрезни маси за плочки Makita - цени - Mashini.BG

Циркуляр за плочки Makita 4100KB / 1400 W
5.00 (1)

Ръчен циркуляр за рязане на плочки Makita 4100KB

Ръчен циркуляр за рязане на плочки Makita 4100KB е с мощност 1400 W и обороти на празен ход 12200 об./мин. Диаметърът на диска е 125 мм, а...

Марка: Makita Модел: 4100KB Кат. №: MS8098 Арт. №: 4100KB Произход: Япония Гаранция за частно лице: 36 месеца
1 - 1 от 1 резултата

Makita Corporation е Японският производител номер едно и износител на електрически инструменти. Компанията разработва, произвежда и разпространява инструменти в четири области включително акумулаторни, дървообработващи машини, въздушни инструменти и градински инструменти с високо качество.
 

Машини за рязане на плочки и гранит - тези машини са предназначени за мокро рязане на строителни материали като каменни плочи, тухли, мрамор, гранит, керемиди, керамика и бетонови изделия. За да започнете да режете, поставете материала върху количката и я бутнете плавно към диска. Започнете да режете плавно без да упражнявате натиск и проверете дълбочината на рязане. Упражняването на допълнителен натиск може да повреди материала или диска. Водната помпа се включва при пускане на машината за охлаждане на диска и подсигуряване на процеса по рязане. Всички продукти предлагани от нас са с доказано високо качество от водещи производители.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title