Жирафи за шлайфане на стени Makita - цени - Mashini.BG

Жирафи за шлайфане на стени Makita - цени - Mashini.BG

Акумулаторен жираф за шлайфане Makita DSL801Z + батерия 3 Ah
0.00 (0)

Шлайф за стени и тавани с батерия без зарядно 1800 об./мин Ø210 мм

Акумулаторен жираф за шлайфане Makita DSL801Z + батерия 3 Ah Акумулаторния жираф за стени и тавани е оборудван с сваляеми четки за...

Марка: Makita Модел: DSL801Z Кат. №: MS35947 Арт. №: DSL801Z
1 - 1 от 1 резултата

Makita Corporation е Японският производител номер едно и износител на електрически инструменти. Компанията разработва, произвежда и разпространява инструменти в четири области включително акумулаторни, дървообработващи машини, въздушни инструменти и градински инструменти с високо качество.
 

Жирафи за шлайфане на стени - те са предназначени за шлайфане на стени и тавани, наричат ги още "жирафи" те са доста удобни за работа на труднодостъпни места. Тяхната издължена дръжка позволява да шлайфате с тях без да има нужда от стълба - нещо изключително удобно и полезно. По този начин вашата работа ще бъде свършена значително по-бързо и с по-малко усилия. Машините жираф имат най-разнообразни аксесоари - такива за шлифоване на гипсокартон и изолация, за боядисване и полиране и други. Всички предлагани продукти от MASHINI BG са с доказано високо качество от водещи прозводители.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title