Вибратори за бетон HiKOKI - Hitachi - цени - Mashini.BG

Вибратори за бетон HiKOKI - Hitachi - цени - Mashini.BG

Акумулаторен вибратор за бетон 0.824 м ф 28 мм
0.00 (0)

Иглен вибратор за бетон без батерия и зарядно 36 V 18.7 см

Акумулаторен вибратор за бетон, 0.824 м, ф 28 мм Този електроинструмент се отличава с ефикасен безчетков мотор и се захранва от Multivolt...

Марка: HiKOKI - Hitachi Модел: UV3628DA Кат. №: MS36562 Арт. №: UV3628DA-W4Z Произход: Япония Гаранция за частно лице: 24 месеца
1 - 1 от 1 резултата

Основната дейност на HiKoki Holdings Co. е производство и продажба на електрически инструменти.

В резултат на непрекъснатото развитие на научноизследователската и развойна дейност и развитието на човешките ресурси, ХайКоки придобиват лидерство в основните технологии в свръхвисокоскоростните двигатели.

 

Преди всичко Koki Holdings се стреми да засили конкурентоспособността на настоящите си бизнес области и да изследва нови, но свързани области, за да гарантира позицията си на основен играч в индустрията.

 

HiKoki се ангажира да допринася за обществото чрез глобално предоставяне на иновативни продукти и услуги с висока производителност, високо качество и висока удовлетвореност на клиентите, които отговарят на нуждите на потребителите. В допълнение, ХайКоки напълно признават, че всяка компания е член на обществото и поставя като принцип не само да участват в честно и прозрачно корпоративно поведение, но и да положат най-добрите си усилия за постигане на наистина проспериращо общество чрез хармонизиране с околната среда и активно участие в дейности за социален принос.

 

Машини с марка HiKoki, които може да закупите от MASHINI.BG са: Режещи машини HiKOKI, Перфоратори HiKOKI, Къртачи HiKOKI, Електрически бормашини HiKOKI, Акумулаторни перфоратори HiKOKI, Акумулаторни бормашини HiKOKI и много други.

 

Вибратор за бетон се използва за къртене и разбиване и поради голямата си мощност и възможности намира широка употреба в строителството и ремонтно довършителните дейности. Вибраторите за бетон разпукват и трошат бързо и лесно бетонови плочи, колони и всякакви бетонови изделия дори и с армировка давайки шанс за отстраняване или реновиране на обекта.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title