Ръчни телфери Einhell - цени - Mashini.BG

Ръчни телфери Einhell - цени - Mashini.BG

Ръчен телфер EINHELL TC-CH 1000
0.00 (0)

Ръчен телфер EINHELL TC-CH 1000

Ръчният телфер EINHELL TC-CH 1000  е лесен и полезен помощник за повдигане на товари без физическо натоварване навсякъде в дома,...

Марка: Einhell Модел: TC-CH 1000 Кат. №: MS17580 Арт. №: 2250110
1 - 1 от 1 резултата

Einhell Germany AG е основана на 2 юни 1964 г. от Йозеф Танхубер и има около 1400 служители. Einhell Germany AG е немски производител на електрически инструменти.  Einhell подобрява качеството на живот в световен мащаб с продукти и услуги, които са иновативни и предизвикват ентусиазъм. Einhell развива дейността си в два основни бизнес сектора – електрическо и градинско оборудване в Германия. Машините, които Einhell разработва и продава марката са идеални за домашните майстори и занаятчии за дома, градината и свободното време.
 

Ръчни телфери - стационарният телфер е ръчно повдигащо устройство за строителни материали и метални конструкции, което се закрепва с кука. Те са по-икономични от електрическите и затова често са предпочитания вариант. Освен това се ползват и на места където няма ток или има проблем с електропреносната мрежа. Стандартно този тип телфери идват с три-метрова верига, като е възможно удължаването и в завода според изискванията на клиента.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title