Детектори Einhell - цени - Mashini.BG

Детектори Einhell - цени - Mashini.BG

Дигитален детектор EINHELL TC-MD 50/ 50 мм
0.00 (0)

Детектор за метал кабели и дърво 19/38/55мм

Дигитален детектор EINHELL TC-MD 50// 50 мм Употребата е лесна и интуитивна благодарение на звуков предупредителен сигнал. На гърба са...

Марка: Einhell Модел: TC-MD 50 Кат. №: MS43555 Арт. №: 2270090
1 - 1 от 1 резултата

Einhell Germany AG е основана на 2 юни 1964 г. от Йозеф Танхубер и има около 1400 служители. Einhell Germany AG е немски производител на електрически инструменти.  Einhell подобрява качеството на живот в световен мащаб с продукти и услуги, които са иновативни и предизвикват ентусиазъм. Einhell развива дейността си в два основни бизнес сектора – електрическо и градинско оборудване в Германия. Машините, които Einhell разработва и продава марката са идеални за домашните майстори и занаятчии за дома, градината и свободното време.
 

Детектори за кабели се използват строителните дейности при довършителни и ремонтни дейности. Чрез детектор за кабели лесно се откриват замазани в стената кабели и кабелни трасета. Поради високата си точност и производителност са предпочитани електронна измервателна техника. Всички детектори за кабели предлагани от нас са с доказано от производителя високо качество и надеждност.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title