Пресостати за помпи City pumps - цени - Mashini.BG

Пресостати за помпи City pumps - цени - Mashini.BG
Табло за управление на помпи City Pumps CB 200M/ 1500 W
ПРОМОЦИЯ
-22%

Табло за управление на помпи City Pumps CB 200M/ 1500 W
0.00 (0)

Монофазно табло за сондажни и дълбочинни помпи 230 V 2 к.с.

Табло за управление на помпи City Pumps CB 200M/ 1500 W Таблото за управление на помпи най-често намира приложение в хидрофорни системи, за...

Марка: City pumps Модел: CB 200M Кат. №: MS38577 Арт. №: 530ECN20A1I
Табло за управление на помпи City Pumps CB EV-MONO/ 230V
ПРОМОЦИЯ
-34%

Табло за управление на помпи City Pumps CB EV-MONO/ 230V
0.00 (0)

Монофазно регулируемо табло за сондажни и дълбочинни помпи 2200 W 3 к.с.

Табло за управление на помпи City Pumps CB EV-MONO/ 230V Таблото най-често намира приложение в хидрофорни системи, за управление и защита на...

Марка: City pumps Модел: CB EV-MONO Кат. №: MS45385 Арт. №: 533QPED001M
1 - 2 от 2 резултата

City Pumps проектира и произвежда 100% произведени в Италия електрически водни помпи.От своя централен офис и завод в Сан Бонифачо, Верона доставят до клиенти си във всяко кътче на света. Италианското съвършенство на Сити Пъмпс е гарантирано за цялото производство с най-високи стандарти за качество и най-обширен контрол.

 

Надеждност, здравина и лекота на използване са предимствата на водните помпи. City Pumps те са прости, но иновативни продукти с невероятни характеристики.

 

Енергийната ефективност и устойчивостта на околната среда са ценностите, ръководещи непрекъснатото надграждане на продуктите на Сити Пъмпс, с постоянно намаляване на потреблението на енергия и значително предимство за потребителя.

City Pumps бързо печелят симпатиите на професионалистите и се превръщат в лидери, предпочитани на всички континенти.

 

Машини с марка City Pumps, които може да закупите от MASHINI.BG са: Аксесоари за водни помпи City pumps, Градински помпи City pumps, Дренажни помпи City pumps, Помпи за масла и горива City pumps, Потопяеми помпи City pumps, Сондажни помпи City pumps, Хидрофори City pumps, Центробежни помпи City pumps и други.

 

Пресостати за помпи - контролират автоматично работата на помпата, като я кара да работи в диапазона на зададени максимални и минимални стойности за налягане. Има и електронни пресостати които са предназначени за управление на помпи с електродвигател. Пресостата стартира помпата при спад на налягането в системата отваряне на кран и я спира съответно при затварянето на крана. 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title