Хидрофори City pumps - цени - Mashini.BG

Хидрофори City pumps - цени - Mashini.BG
Хидрофор City Pumps с цилиндричен съд 24 CY/IP 05M / 370W
ПРОМОЦИЯ
-19%

Хидрофор City Pumps с цилиндричен съд 24 CY/IP 05M / 370W
0.00 (0)

Помпена станция 1" 5 м 0.3-2.4 м3/ч 20 л 38-5 м

Хидрофор City Pumps с цилиндричен съд 24 CY/IP 05M / 370W Хидрофорната уредба е подходяща за стационарна инсталация като постоянен...

Марка: City pumps Модел: 24 CY/IP 05M Кат. №: MS36765 Арт. №: I41PNK60A1I
Хидрофор City Pumps с цилиндричен съд 24 CY/IP 700M / 500W
ПРОМОЦИЯ
-19%

Хидрофор City Pumps с цилиндричен съд 24 CY/IP 700M / 500W
0.00 (0)

Помпена станция 1" 8 м 0.3-3 м3/ч 20 л 50-8 м

Хидрофор City Pumps с цилиндричен съд 24 CY/IP 700M / 500W     Хидрофорната уредба е подходяща за стационарна инсталация като...

Марка: City pumps Модел: 24 CY/IP 700M Кат. №: MS36764 Арт. №: I41PNK67A1I
1 - 2 от 2 резултата

City Pumps проектира и произвежда 100% произведени в Италия електрически водни помпи.От своя централен офис и завод в Сан Бонифачо, Верона доставят до клиенти си във всяко кътче на света. Италианското съвършенство на Сити Пъмпс е гарантирано за цялото производство с най-високи стандарти за качество и най-обширен контрол.

 

Надеждност, здравина и лекота на използване са предимствата на водните помпи. City Pumps те са прости, но иновативни продукти с невероятни характеристики.

 

Енергийната ефективност и устойчивостта на околната среда са ценностите, ръководещи непрекъснатото надграждане на продуктите на Сити Пъмпс, с постоянно намаляване на потреблението на енергия и значително предимство за потребителя.

City Pumps бързо печелят симпатиите на професионалистите и се превръщат в лидери, предпочитани на всички континенти.

 

Машини с марка City Pumps, които може да закупите от MASHINI.BG са: Аксесоари за водни помпи City pumps, Градински помпи City pumps, Дренажни помпи City pumps, Помпи за масла и горива City pumps, Потопяеми помпи City pumps, Сондажни помпи City pumps, Хидрофори City pumps, Центробежни помпи City pumps и други.

 

Хидрофорите най-общо казано, представляват съвкупност от помпа или помпи, обикновенно с управление и защита (токова и изпускателна). Те служат за автоматично поддържане на налягане в санитарно-битовото и питейно водоснабдяване на вили, хижи и съоръжения. Могат да се захранват от кладенци, сондажи, резервоари и цистерни или директно от водопроводната мрежа при необходимост от подобряване на налягането. Хидрофорите се управляват от: механичен пресостат, електронен пресостат или честотен регулатор, като всеки от начините има своите предимства и недостатъци. Най-разпространени са хидрофорните системи с механичен пресостат, тъй като са евтини, лесни за монтаж и подмяна на износени елементи в системата. Състоят се от помпа, разширителен съд, тройник или петорник, гъвкава връзка между тях, механичен пресостат и манометър. 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title