Обработка на тръби Ceta Form - цени - Mashini.BG

Обработка на тръби Ceta Form - цени - Mashini.BG

Тръборез CETA-FORM 22754/ 150 мм
0.00 (0)

Ръчен инструмент за рязане на тръби 3 – 30 мм

Тръборез CETA-FORM 22754/ 150 мм Тръбореза е снабден с устройство за отстраняване на грапавини. Диаметърът е лесно регулируем, така че можете...

Марка: Ceta Form Модел: 22754 Кат. №: MS38896 Арт. №: 22754 Произход: Турция Гаранция за частно лице: 24 месеца Гаранция за юридическо лице: 12 месеца
1 - 1 от 1 резултата

CETA FORM е основана през 1975 г, а продуктите са с голям пазарен дял в над 35 страни на Балканския полуостров и в цяла Европа, Азия и Африка. Правата за разпространение на СЕТА ФОРМ за Балканския полуостров са дадени на Валерий СиМ Груп АД, изключителен представител на марката за България с поддържана наличност от над 96% от асортимента на бранда. 

 

Марката CETA FORM предлага висококачествени инструменти за професионална употреба, изработени от хром-ванадиева стомана. Продуктовата линия се състои от 1200 артикула, разделени на 10 производствени групи. Качеството на инструментите СЕТА ФОРМ е защитено с 5 годишна гаранция, а подгрупа вложки и ключове е с 20 години гаранция.

 

Продуктите CETA FORM са предназначени за много сфери на индустрията. Ръчните инструменти са сертифицирани по системата TÜV & ISO9001:2000, а инструментите за работа до 1000V са придружени от сертификати VDE GS.

 

Машини с марка CETA FORM, които може да закупите от MASHINI.BG са: Авто Ръчни Инструменти Ceta Form, Куфари и шкафове с инструменти Ceta Form, Обработка на тръби Ceta Form, Пневматични инструменти Ceta Form, Режещи машини Ceta Form, Тръбни ключове Ceta Form и други.

 

Машини за обработка на тръби са строителна техника, която служи за различна обработка на тръби. Съществува голямо разнообразие от машини за тръби с различно предназначение – машини за рязане на тръби, машини за лепене на тръби, машини за нарязване на резби и други. Предлаганите от MASHINI.BG машини за обработка на тръби са разделени в следните категории:

 

Винтонарезни машини за тръби – Винтонарезки са ръчни или настолни машини за резбоване на тръби с различен диаметър.

 

Замразители за тръби – Машини, които замразяват тръбни системи, като по този начин позволяват работа по тръбите без да е нужно те да се източват.

 

Каналокопачи–тренчери – Каналокопателите са бензинови моторни машини за прокопаване на канали за тръби в земята.

 

Машини за лепене на тръби – Поялници и заваръчни апарати за слепване и сдвояване на тръби.

 

Огъване на тръби – Наричани още тръбогиб, тези машини позволяват огъване на тръби и профили от различни материали. Машините за огъване на тръби са най-често механични, но има и модели с електромотор.

 

Резачки за тръби – Специализирани машини и инструменти за рязане на тръби.

 

Тръборези и резбонарезни машини – Машини и инструменти за рязане на тръби и нарязване на резби.

 

 

Челно заваряване на тръби – Наричани още машини за челни заварки, те позволяват да се заваряват тръби и фитинги с различен диаметър.

 

Машините за обработка на тръби намират приложение при всички дейности свързани с обработка на тръби, като например: изграждане, поддържане или реновиране на тръбопроводни системи, битова канализация, газопроводи, водопроводи, парни инсталации и много други.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title