Термометър ThermoInspector (HACCP) Laserline

Термометър ThermoInspector (HACCP) Laserline - Термометър с двуцветен дисплей и двойно лазерно насочване

222.00 лв.
113.51 €

Професионален мултисензорен термометър за контрол на хигиената в хранително-вкусовата промишленост в съответствие с насоките на НАССР и съответните температурни спецификации.

• Прецизен инфрачервен термометър за повърхностно измерване, осигуряващ безконтактен и хигиеничен метод за определяне на температурите, подходящи за съхранение и обработка
• Уред със сгъваема сонда за бързо температурно измерване с малък диаметър на проникване и дълбочина до 80мм
• Двуцветен LC дисплей с аларма
• Включва най-важните точки на температурата при охлаждането и обработката на храна
• Двойно лазерно насочване

В комплекта: ThermoInspector, батерии

Обхват на измерване -60°C...350°C
Точност IR ± 0,6°C или ± 1,0% (15°C…35°C); ± 1,0°C 0,1°C / градус (< 0°C); ± 1,0°C (< 65°C), ± 1,5% (< /= 350°C)
Точност на сондата ± 0,5°C (-5°C…65°C); ± 1,0°C (< -5°C); ± 1,0% (> 65°C)

Термометър ThermoInspector (HACCP) Laserline - Термометър с двуцветен дисплей и двойно лазерно насочване

Термометър ThermoInspector (HACCP) Laserline
  • Марка: Laserliner
  • Кат. №: MS9548
  • Модел: 082.037A
  • Арт. №: 082.037A
  • Употреба: Професионална
  • Произход: Германия

Доставка:

  • Безплатна доставка за всички поръчки над 150 лв до 10 кг
  • Включена гаранция
    • Физическо лице по ЗЗП: 48 месеца
    • Търговец/ЮЛ/ЕТ: 48 месеца

Техническа характеристика

Обхват на измерване -60°C...350°C
Точност IR ± 0,6°C или ± 1,0% (15°C…35°C); ± 1,0°C 0,1°C / градус (< 0°C); ± 1,0°C (< 65°C), ± 1,5% (< /= 350°C)
Точност на сондата ± 0,5°C (-5°C…65°C); ± 1,0°C (< -5°C); ± 1,0% (> 65°C)
222.00 лв.
113.51 €

Купи с

на 12 вноски по 20.73 лв.

Купи с
Само за 20.88 лв. на месец

Други 10 оферти

Потапящ циркуляр POWER PLUS POWX075750DB - Ø305mm диск
746.00 лв. / 381.42
Предлаган от: Power Plus
Наличен в Централен склад Враца
(1-2 дни срок на доставка) 
Добави в количка

Описание

Професионален мултисензорен термометър за контрол на хигиената в хранително-вкусовата промишленост в съответствие с насоките на НАССР и съответните температурни спецификации.

• Прецизен инфрачервен термометър за повърхностно измерване, осигуряващ безконтактен и хигиеничен метод за определяне на температурите, подходящи за съхранение и обработка
• Уред със сгъваема сонда за бързо температурно измерване с малък диаметър на проникване и дълбочина до 80мм
• Двуцветен LC дисплей с аларма
• Включва най-важните точки на температурата при охлаждането и обработката на храна
• Двойно лазерно насочване

В комплекта: ThermoInspector, батерии

Техническа характеристика

Обхват на измерване -60°C...350°C
Точност IR ± 0,6°C или ± 1,0% (15°C…35°C); ± 1,0°C 0,1°C / градус (< 0°C); ± 1,0°C (< 65°C), ± 1,5% (< /= 350°C)
Точност на сондата ± 0,5°C (-5°C…65°C); ± 1,0°C (< -5°C); ± 1,0% (> 65°C)

Ревюта (0 ревюта)

0.0
0 ревюта
5 звезди
(0)
4 звезди
(0)
3 звезди
(0)
2 звезди
(0)
1 звезда
(0)

Имаш продукта или си го използвал?

Избери звезда за да оцениш продукта

Оцени продукта