Поддръжка на климатици Raider - цени - Mashini.BG

Поддръжка на климатици Raider - цени - Mashini.BG
Няма намерени продукти по зададените от вас критерии.
Raider предлага качествени машини от категория Поддръжка на климатици.

Какво представлява поддръжката на вашия климатик?


Периодичната профилактика на климатика представлява сервизно обслужване, което включва обстойна диагностика на вътрешното и външното тяло; почистване на вентилационните части, топлообменници, филтри и дренажна система; измерване параметрите на входния и изходния въздушен поток като температура, напор, шум; проверка на налягането в климатичната система; замерване на техническите показатели на климатика и консумирана мощност; преглед и допълване на количеството хладилен агент/фреон.

 

Защо е необходимо да извършвате периодична поддръжка?


Редовното почистване на филтрите на климатиците ви осигурява чист въздух и здравословна среда за вас и вашето семейство. Професионалното почистване на климатика ще предотврати евентуални повреди, предизвикани от натрупан прах, плесени и други нечистотии. Освен това, ще подобри значително работата на вашия климатик, ще ви снабди с постоянен поток от чист въздух и ще удължи живота му.


Колко често трябва да се прави профилактика на климатика?

 

За да повишите енергийната ефективност, както и да намалите разходите си за електроенергия, е необходимо да извършвате поне два пъти годишно профилактика на вашия климатик - преди отоплителния и преди охладителния период. Честотата на извършване на профилактика зависи от презназначението на самия климатик.
 

С помощта на нашия каталог можете да вземете арсенал от необходими инструменти, които ще направят грижата за вашия климатик удобна и безопасна.

Лични данни
Парола
Бюлетин
Title