RTR Rother - цени - Mashini.BG

Бензинов генератор Premium RTR950
0.00 (0)

Монофазен генератор за ток 700 W / 4 l

Бензинов генератор Premium RTR950 700W  притежава отлични характеристики - икономичен, работи с ниско ниво на шума, надежден дори при...

Марка: RTR Rother Модел: RTR950 Кат. №: MS3718 Арт. №: 0503RTR950
1 - 1 от 1 резултата

RTR-Rother една от най-активните търговски марки сред електроинструментите на българския пазар. Високо доверие, ефективни при постоянно натоварване и удобни за използване - това са електроинструментите РТР-Ротер. Те са предназначени за действие в различни сектори. 

 

RTR-Rother предлагат пълната гама от инструменти за пробиване и дървообработка, водни помпи за чиста и замърсена вода, машини за рязане, пробиване, полиране, косене и др. Голяма част от електрическите машини РТР-Ротер могат да се захранват чрез литиево-йонни батерии. 

 

RTR-Rother са многофункционални, надеждни и имат висок коефициент на полезно действие. Всички артикули RTR-Rother са придружени от сертификационни документи и имат гаранция от 3 години. РТР-Ротер са лидер на пазара със своите професионални машини и са предпочитаната марка, както от професионалисти, така и от любители.

 

Машини с марка RTR-Rother, които може да закупите от MASHINI.BG са: Шлайфащи машини RTR Rother, Пистолети за горещ въздух RTR Rother, Перфоратори RTR Rother, Бензинови монофазни генератори RTR Rother, Акумулаторни винтоверти RTR Rother и други.


 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title