FIRMAN - цени - Mashini.BG

Firman SDE 186FE, вал на шпонка 25,4 мм
0.00 (0)

Дизелов двигател Firman SDE 186FE / 10 к.с. , вал на шпонка 25,4 мм /

Двигател Firman, 4 - тактов, дизелов, едноцилиндров, въздушно охлаждане, 406 куб.см, 10 к.с. при 3600 об/мин, 28Nm , резервоар 5.5 литра,...

Марка: FIRMAN Модел: SDE 186FE Кат. №: MS23980 Арт. №: 1MM910 Произход: Китай Гаранция за частно лице: 24 месеца
1 - 1 от 1 резултата

Генератори на FIRMAN са проектирани да издържат на всякакви атмосферни условия. Независимо дали сте на къмпинг, пътувате с фургон или работите по проекти у дома, ФИРМАН е там, за да ви зареди с енергия по време на вашето пътуване.

 

Като един от най-големите световни производители на преносими генератори, FIRMAN се гордеят с несравнимото качество на своите продукти. Техните генератори са проектирани в САЩ и осигуряват по-дълго време на работа и по-големи резервоари за гориво, за да продължите.

 

Във ФИРМАН са ангажирани с постоянни иновации. Не е достатъчно да бъдат „толкова добри“ като конкуренцията, затова се стремят да бъдат по-добри по всеки начин, който има значение за техните клиенти.

 

Всеки нов модел се тества в продължение на 500 часа непрекъснато, за да са сигурни, че ще открият области за подобрение преди производството. FIRMAN тестват всички свои генератори в стая с контролирана температура, която симулира както смразяващи студени зимни нощи, така и горещи летни дни.

 

Машини с марка FIRMAN, които може да закупите от MASHINI.BG са: Дизелови двигатели FIRMAN и други.

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title