Praktiker - цени - Mashini.BG

Акумулаторна отвертка Praktiker CD 4.8-24 SET
0.00 (0)

ОТВЕРТКА CD 4.8-24 SET

Акумулаторна отвертка CD 4.8-24 SET  е лека, лесна и удобна за употреба. Компактните размери и тегло, позволяват продължителна...

Марка: Praktiker Модел: 4250116823765 Кат. №: MS9078 Арт. №: 731000 Произход: Китай Гаранция за частно лице: 24 месеца
1 - 1 от 1 резултата

„Практикер” Praktiker е верига хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 г. и за кратко време се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната. За 10 години „Практикер” изгражда 9 хипермаркета – два в София и по един в Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен и Велико Търново. През 2014 година българската компания „Видеолукс Холдинг“, собственик на веригата за бяла, черна, офис техника и IT „Технополис“, придобива целия бизнес на „Практикер” Praktiker за България. 

 

Компанията стартира последователна модернизация и обновяване на всички хипермаркети „Практикер“ и избор на по-удобни локации за някои от тях.За да създадат и обновяват своите мечтани дом и градина, потребителите могат да избират от разширен асортимент от над 50 хил. продукта на достъпни цени на водещи световни и български производители в различни категории: строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет и други.

 

Машини с марка Praktiker, които може да закупите от MASHINI.BG са: Акумулаторни отвертки Praktiker и други.

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title