LUMAG - цени - Mashini.BG
Не откривате това, коeто търсите? Пишете ни!
captcha

Философията на  LUMAG  е толкова проста, колкото и ефективна. Да направят висококачествени строителни машини достъпни за „начинаещи и любители“, което било впечатляващо демонстрирано с въвеждането на вибрационни плочи в сектора „Направи си сам“.

 

Целта на ЛУМАГ е да продължат да подобряват своите продукти за потребителя, без да правят компромис с цената. Добре обоснованото ноу-хау, както и постоянното развитие и силните партньори са в основата на тяхното представяне и по този начин водят до нови и иновативни продукти.

 

С дъщерни дружества и партньори в цяла Европа LUMAG предлага цялостно обслужване. ЛУМАГ не влагат нито цент в рекламата, а всеки цент в иновациите. Качеството отговаря на цената, това е може би най-добрият начин да се опише LUMAG.

 

Машини с марка LUMAG, които може да закупите от MASHINI.BG са: Уплътняване и трамбоване LUMAG, Рязане на строителни материали LUMAG, Рязане и кастрене LUMAG, Обработка на бетон LUMAG, Мини дъмпери LUMAG, Компресори за въздух LUMAG, Двор и градина LUMAG, Бензинови монофазни генератори LUMAG и други.

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title