Бензинови монофазни генератори Chicago Pneumatic - цени - Mashini.BG

Бензинови монофазни генератори Chicago Pneumatic - цени - Mashini.BG

Преносим генератор Chicago Pneumatic CPPG 5.5 / 230V

Монофазен бензинов генератор CPPG 5.5 25л.

Марка: Chicago Pneumatic Модел: CPPG 5.5 Кат. №: MS14143 Арт. №: CPPG 5.5 Произход: САЩ Гаранция: 24
1 768.00 лв.
Купи

Преносим генератор Chicago Pneumatic CPPG 2.3 / 2,3kW

Бензинов генератор CPPG 2.3 230 V

Марка: Chicago Pneumatic Модел: CPPG 2.3 Кат. №: MS14052 Арт. №: CPPG 2.3 Произход: САЩ Гаранция: 24
866.00 лв.
Купи
1 - 2 от 2 резултата
Chicago Pneumatic предлага качествени машини от категория Бензинови монофазни генератори.

Бензиновите генератори намират широка употреба от бита, през строителството до индустриални цели и на полеви условия за най-различни дейности. Бензинови монофазни генератори за ток, представляват двигател с генератор, прикрепени към шаси или рамка предпазваща го от удари и улесняваща транспортирането.


 

Проблем ли е да оставим бензин в генератора за ток?

За дългосрочно съхранение обикновено се препоръчва да съхранявате бензиновия си монофазен генератор на ток без гориво в него. Въпреки, че отстраняването на бензина е силно препоръчително, можете да съхранявате генератора на ток с него вътре, ако използвате стабилизатор за предотвратяване на корозия.

 

Еднофазни ли са генераторите на ток?

Еднофазните генератори могат да се използват за генериране на енергия в еднофазни електрически системи. Въпреки това, многофазните генератори обикновено се използват за доставяне на мощност в трифазна разпределителна система и вместо това токът се преобразува в еднофазен близо до еднофазните товари.

 

Как работят монофазните бензинови генератори?

Монофазните генератори за ток произвеждат едно единично напрежение, което се променя непрекъснато. Трифазните генератори на ток работят, като произвеждат три отделни вълни от променливотоково захранване, които работят последователно, като гарантират, че винаги има непрекъснат поток от енергия и нивото на мощността никога не спада, както при еднофазните генератори.

 

Колко време може бензинът да стои в генератора?

Най-добре е да изчерпите или източите стария бензин от генератора си за ток на не по-дълги интервали от може би шест месеца, но е почти сигурно да стартира и да работи добре до една година, ако е в добро състояние!

Лични данни
Парола
Бюлетин
Title