Прахосмукачки за камини Black and Decker - цени - Mashini.BG

Прахосмукачки за камини Black and Decker - цени - Mashini.BG

ПРАХОСМУКАЧКА ЗА ПЕПЕЛ BLACK&DECKER BXVC20MDE

ПРАХОСМУКАЧКА BXVC20MDE 900 W 19л.

Марка: Black and Decker Модел: BXVC20MDE Кат. №: MS21215 Арт. №: BXVC20MDE Произход: САЩ Гаранция: 12
89.00 лв.
Купи
1 - 1 от 1 резултата
Black and Decker предлага качествени машини от категория Прахосмукачки за камини.

 

Ако разполагате с камина или пък централното ви отопление се поддържа с помощта на котел, при всички положения се налага да намерите решение на въпроса с почистването на пепелта. Това е доста досадна и мръсна работа, която може да убие всяка наслада от топлината на огъня. Не само това, но и самото почистване често може да вдигне облаци от пепел, които да се полепят трайно по вас и мебелите в дома ви. Е, за да улесните работата си значително, можете да се сдобиете с прахосмукачка за пепел, с чиято помощ процедурата по почистването на следите, оставени от огъня, да бъде неусетно бърза и лесна.

Прахосмукачките за пепел са специално проектирани и изработени от топлоустойчиви материали, които безпроблемно задържат събрания остатъчен материал. 

Независимо дали става въпрос за почистване на камина, барбекю, котел или друго огнище, прахосмукачката за пепел е идеалният метод за справяне със задачата. С нейна помощ ще можете бързо и без особени усилия да оберете всичката пепел, оставена от огъня. А добре почистеното огнище е ключово обстоятелство за пълноценното горене на огъня впоследствие. Освен това благодарение на прахосмукачката за пепел можете да забравите за вдигащата се на облаци мръсотия, която идва с почистването. Уредът ще събере всичко и така няма да позволи на пепелта да полепне по вас самите, вашите мебели или да остави други неприятни следи в дома ви.

Лични данни
Парола
Бюлетин
Title