WIEMA - цени - Mashini.BG

Шейна зидарска 800х260 мм Wienerberger
0.00 (0)

Wienerberger

Зидарска шейна, 800х260 мм. Шейната има стабилна конструкция, изработена от дебел стоманен лист и е прахово боядисана, което пък гарантира...

Марка: WIEMA Модел: p2 Кат. №: MS24889 Арт. №: 040 BSK 832 Произход: Авсртия
1 - 1 от 1 резултата

От основаването на компания WIEMA през 1980 г. са продадени повече от 30 000 машини. Само миналата година ВИЕМА са продали над 1300 машинни за специфични приложения по целия свят.

 

“Нашата страст ни движи” WIEMA е известна в цял свят с високите си стандарти, когато става въпрос за качество. Техните шредери, гранулатори, мелници, преси за отцеждане и брикети са стабилни, надеждни и икономични – и по отношение на иновациите ВИЕМА непрекъснато повишават своите стандарти. Тези, които поръчват машини от тях, могат да бъдат спокойни, че получават индивидуално решение от най-високо качество.

 

Светът прелива от отпадъци. Това трябва да се промени. Шредери, преси за брикети и дренажни преси WIEMA са в началото на различни материални кръгове и по този начин допринасят за по-чиста планета Земя.

 

Гордо произведено от ВИЕМА в Германия- Те са международно признат немски семеен бизнес. Чрез сътрудничество в рамките на своята организация и постоянна комуникация, те са в състояние да произвеждат машини, които са добре известни в цял свят.

 

Машини с марка WIEMA, които може да закупите от MASHINI.BG са:
Газови калорифери и отоплители WILMS - цени - Mashini.BGДизелови калорифери и отоплители WILMS​​​​​​​Електрически калорифери и отоплители WILMS​​​​​​​
 и други.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title