TOPEX - цени - Mashini.BG
Не откривате това, коeто търсите? Пишете ни!
captcha

TOPEX са компания основана в Полша, предлагаща широка гама от инструменти и електрически инструменти. Приоритетът на ТОПЕКС е да поддържа потребителите на инструменти.

 

TOPEX се гордеят  с факта, че през годините постигнали позицията на лидер на пазара на инструменти в Полша и се превърнали в един от най-важните играчи в Централна и Източна Европа. ТОПЕКС е собственик на три чуждестранни компании със седалища в Русия, Украйна и Румъния, както и на компания за поддръжка, а именно GTX Service. При TOPEX работят близо 600 души в страната и чужбина.

 

В момента портфолиото на ТОПЕКС вече включва шест собствени марки, предлагащи повече от 6500 продукта , които, благодарение на широката дистрибуторска мрежа, могат да бъдат намерени в 40 страни по света. Дължат този успех на своята надеждност, предприемчивост и непрекъснато развитие на компетенциите, които са се превърнали в основата на настоящите им постижения. Базирани на солидни основи, TOPEX развиват нова реалност – пресичат границите заедно, изпълняват обща визия заедно.

 

Машини с марка TOPEX, които може да закупите от MASHINI.BG са: Поялници TOPEX и други. 

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title