TOOLLAND - цени - Mashini.BG

Транспортен механизъм за пренасяне на мебели QT107, 100 кг.
0.00 (0)

Транспортен механизъм за пренасяне на мебели QT107, 100 кг.

Комплект за пренасяне на мебели Tooland се състои от 4 ъглови подложки с колелца и 1 повдигащ лост. Идеалният помощник, за да...

Марка: TOOLLAND Модел: QT107 Кат. №: MS30839 Арт. №: TLN QT107 Произход: Германия Гаранция за частно лице: 24 месеца
1 - 1 от 1 резултата

Toolland Machine Company се гордеят с широкия си обхват от производствен опит. Туулленд имат богат опит с материали, вариращи от алуминий до титан и повечето супер сплави. Toolland доставят консумативи за хардуерни продукти, използвани в наземния пазар на газови турбини, както и разнообразни приложения като търговския и военния пазар.

 

Гама от производствени възможности в Туулленд е пряк резултат от четиридесет и пет години опит в производството. Ключовите хора-екипът от специалисти са в компанията от много години и техните комбинирани познания и ангажираност към качеството и обслужването на клиентите. Toolland предлагат на клиентите си несравнимо качество на  производствени машини.

 

Туулленд продължава да инвестира непрекъснато в най-съвременно CNC оборудване през годините, включително вертикално фрезоване и струговане. Това, съчетано с техния опит в производството, прави Toolland вашето цялостно решение за прецизна обработка през 21-ви век.

 

Продукти с марка Toolland, които може да закупите от MASHINI.BG са: Пренос на материали TOOLLAND и други.

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title