TOLSEN - цени - Mashini.BG
Не откривате това, коeто търсите? Пишете ни!
captcha

Компанията TOLSEN се фокусира върху производството на ръчни инструменти с професионално качество. Всички продукти на ТОЛСЕН са строго контролирани на всяка стъпка по време на процеса на проектиране, производство, опаковане и контрол на качеството. TOLSEN вярват, че качествените инструменти се отнасят до използваемостта, ефективността и производителността. Предимствата на инструментите ТОЛСЕН са, че имат достъпни цени и надеждно качество.

 

TOLSEN разполагат с опитни дизайнери за произведения на изкуството, които създават унифицирани и професионални произведения на изкуството, за да направят пакетите популярни и да впечатлят клиентите. 

 

Продуктовата гама на ТОЛСЕН включва в себе си пълна гама ръчни инструменти, продуктите включват инструменти за държане, механични инструменти, инструменти за закрепване, инструменти за удари, инструменти за рязане, инструменти за измерване, инструменти за боядисване, артикули за ЛПС, аксесоари за електрически инструменти, чанти за инструменти и места за съхранение, изолирани инструменти и др.

 

Машини с марка TOLSEN, които може да закупите от MASHINI.BG са: Шлайфащи машини TOLSEN, Режещи машини TOLSEN, Перфоратори TOLSEN, Акумулаторни винтоверти TOLSEN и други. 

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title