Schwabe - цени - Mashini.BG
Не откривате това, коeто търсите? Пишете ни!
captcha

Schwabe произвежда и разпространява стоки в областта на електротехниката повече от 35 години и е синоним на висококачествени немски продукти. Тяхната гама е специално адаптирана към изискванията за тежки приложения на строителни обекти и продукти Швабе се предлагат от квалифицирани специализирани търговци на дребно.

 

В допълнение към кабелните макари и удължители, тяхната гама включва също CEE компоненти и захранване, комбинирани модули, както и различни работни лампи и прожектори с голяма площ, както и много други електротехнически изделия за строителния обект. Schwabe също така предлагат широка гама от продукти за

дома и градината, както и продукти за къмпинг.

 

Вътрешни и теренни търговски представители на Швабе с удоволствие ще ви предоставят изчерпателни съвети относно тяхната продуктова гама и може да ви помогне да отговорите на всички въпроси, които може да имате относно конкретни персонализирани продукции. От специфично за клиента етикетиране на кабела до прецизно съобразени рафтове за търговия на дребно и специални промоционални мерки – Schwabe са вашият надежден партньор във всяко отношение.

 

Машини с марка Schwabe, които може да закупите от MASHINI.BG са: Аксесоари за измервателна техника и други.

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title