PRAMAC - цени - Mashini.BG
Не откривате това, коeто търсите? Пишете ни!
captcha

Историята на PRAMAC започва през 1966 г., когато семейство Кампиноти основава компания за строително оборудване. От създаването си ПРАМАК непрекъснато се развива и трансформира, разширявайки продуктовото си портфолио и превръщайки се в глобален еталон за производство на генератори и складово оборудване за обработка на материали. Разнообразните бизнес направления на PRAMAC гарантират, че компанията е водещ играч в голямо разнообразие от световни пазари .

 

С 16 дъщерни дружества и 7 производствени предприятия, разположени в Европа, Азия и Южна Америка, ПРАМАК присъства в повече от 150 различни страни. PRAMAC произвежда пълна и гъвкава продуктова гама , която задоволява пълния спектър от енергийни нужди, за да задоволи клиентите по целия свят .

 

През 2016 г. PRAMAC стана част от групата Generac, образувайки третия по големина производител на генератори и осветителни кули в света. С подкрепата на около 1100 служители и 10% инженери, ПРАМАК е развил технологичен опит , който е ненадминат. Вертикално интегрираните производствени процеси на PRAMAC и направените инвестиции гарантират, че всички продукти на компанията са проектирани и произведени без компромиси с качеството , за да осигурят оптимална производителност. 

 

Мисията на ПРАМАК за бъдещето е непрекъснат растеж , предлагане на водещи технологии и развитие към по-устойчиви, ефективни и устойчиви енергийни решения.

 

Машини с марка PRAMAC, които може да закупите от MASHINI.BG са: Бензинови монофазни генератори PRAMAC, Инверторни генератори за ток PRAMAC, Палетни колички PRAMAC, Стакери PRAMAC и други.

 

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title