Измервателни уреди Power Plus - цени - Mashini.BG

Измервателни уреди Power Plus - цени - Mashini.BG
Лазерен нивелир самонивелиращ POWER PLUS POWX720 / статив
ПРОМОЦИЯ
-14%

Лазерен нивелир самонивелиращ POWER PLUS POWX720 / статив
0.00 (0)

Лазерен нивелир кръстосани линии PowerPlus POWX720

Лазерен нивелир POWER PLUS POWX720  компактен и лек, възможно най-ергономичен благодарение на проста система за управление и стабилизационни...

Марка: Power Plus Модел: POWX720 Кат. №: MS24552 Арт. №: 5400338031557
1 - 1 от 1 резултата

Електроинструментите PowerPlus са подходящи за всеки майстор. Белгийската фирма "Varo" е експерт с повече от 50 години опит в световен мащаб в разпространението на инструменти. Фирмата "PowerPlus" предлага широка гама от електрически инструменти, градински инструменти, ръчни инструменти и аксесоари.

Измервателните инструменти са едни от най-важните уреди в сферата на строителството. Без тяхното прецизно измерване, изпълнението на всяка една строителна задача е немислима. В днешно време се налага все по-често използването на измервателни уреди в съвременното строителство, в извършването на различни ремонтни дейности, монтажните дейности и довършителните работи. От тяхната прецизност и точност зависи качеството на крайния продукт и икономическата ефективност на дейността.

 

 

В съвременното строителство, в извършването на различни ремонтни дейности, монтажни и довършителни работи, се налага все по-широко използване на лазерни нивелири, лазерни ролетки, ръчни нивелиришублери и микрометри, влагомери, детектори, инспекционни камери и ъгломери. От тяхната прецизност и точност зависи качеството на крайния продукт и икономическата ефективност на дейността.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title